Teraz jest 25 lut 2025, 16:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sty 2009, 21:09 

Posiadasz starszą wersję niż ta na serwerze. Ale od początku zakupiłem BF2 deluxe zainstalowalem grę ściągnąłem i zainstalowałem patcha 1.41 a także patch server 1.41 a wciąż na liście serverów do gry mam ich tylko 6 i żadnego polskiego a jak biore wyszukać polskie serwery np: wilki oczywiście musze wyłączyć wersje inne niż moja w wyszukiwaniu to przy próbie polączenia z powyższym serwerem czy np ea polska wyskakuje komunikat "Posiadasz starszą wersję niż ta na serwerze" i co dalej mam zrobić nie mam polskich serwerów jest tylko jakiś 6 zagramanicznych i to z pingiem 150 minimum. Jak zmienić zaistniałą sytłację????? Prosze o doraźną pomoc z góry dzięki...

PostNapisane: 6 sty 2009, 21:13 
Moderator forum

odznacz wszystkie filtry i wtedy odswiez liste serwerow

PostNapisane: 6 sty 2009, 21:46 

No dobra odznaczyłem wszystko łącznie z punkbusterem i mam jest 3812 serverów co z tego że tyle skoro nie grywalne dalej wyskakuje to samo urocze okienko z tym samym napisem. Jak mam włączony w filtrze PB to też 3 tys coś ale także nie grywalne wciąż ten sam problem to samo okienko ten sam napis grrrrrrrr już mi ręce opadają :/

PostNapisane: 7 sty 2009, 08:57 
Redaktor Battlefield.pl

To zainstaluj zwykły patch, a nie serwer. No i upewnij się że to patch 1.41 a nie 1.4, bo to różnica

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 sty 2009, 09:29 

No i wszystko sie wyjaśniło ostatni ściągnąłem patch 1.41 jeszcze dwa razy z różnych źródeł były odnośniki zainstalowałem i problem został rozwiązany pierwszy patch po prostu był fake bo tylko z nazwy przy ściągnieciu i ikonki był 1.41. Dziekuje za fachową pomoc i życze wszystkim dobrej gry

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2