Teraz jest 25 lut 2025, 15:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2009, 19:01 

Mam problem . Ściągnąłem 2 mody 1 - Project Reality (on nie stawia problemów ) 2- mod na 64 graczy w singlu . Gdy włączam jakiś serv , serwer załadowuje się ,a póżniej od razu mnie odłącza z serweru . Jest napisane ,że "[...]Muszę przywrócić grę do oryginalnej konfiguracji " , tylko nie wiem jak to teraz zrobić (jak usunąc ten mod na 64 boty w singlu) , bo usunąłem jego katalog z katalogu z grą . Co robić ? Czekam na odpowiedź ,z góry bardzo dziękuję za pomoc . Podobny problem tutaj : http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=37&t=28627

PostNapisane: 3 mar 2009, 15:35 

dosłownie tydzień temu miałem ten sam problem :)
wystarczy że odinstalujesz mody potem reinstal gry(oczywiście trzeba spathować) i nie instaluj żadnych dodatków i będzie dobrze :P
a jak czegoś nie możesz usunąć(chyba że to gra xd) to wejdz tam gdzie to "coś" zainstalowałeś i po prostu usuń
PaulPL11 napisał(a):
Spróbuj założyć nowe konto do modów (oczywiście po uprzedniej reinstalacji gry i wywaleniu katalogu z Moich Dokumentów).

u mnie to nie działa ;( (też bym chciał sobie pograć na modach i zaraz po tym normalnie online)

Ostatnio edytowano 3 mar 2009, 20:20 przez Piotrekol, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 mar 2009, 16:31 

Spróbuj założyć nowe konto do modów (oczywiście po uprzedniej reinstalacji gry i wywaleniu katalogu z Moich Dokumentów).

PostNapisane: 4 mar 2009, 17:04 

Ok , dzięki, grę reinstalowałem ,ale nie usuwałem z moich dokumentów , czy nie bedzie dzialać?
Czyli po prostu założyc nowe konto na multi ? Cholera ... MOda już próbowalem usuwać znalazłem te foldery usunąłem i pozostał problem disallowed program /driver . Ok dzięki za pomoc!

Edit : znalazłem to : D:\Documents and Settings\Marcin\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods usunąć? A jak założyć te nowe konto do modów ? Jeśli bylby problem z wytłumaczeniem pisemnie , to proszę o screena.

I jeszcze to D:\Documents and Settings\Marcin\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache
a póżniej nastepny folder : D:\Documents and Settings\Marcin\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache\{D7B71E3E-4761-11CF-106B-44A200C2CB35}_2965_3

Co ewnetualnie usunąć?

Strefa czasowa: UTC + 2