Teraz jest 25 lut 2025, 21:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 kwi 2009, 17:08 

Witam. Jestem tu nowy i mam problem. Wiem że było dużo takich tematów ale w żadnym nie znalazłem pomocy na mój problem . Więc tak kupiłem sobie Battlefield 2: complete collection. Po zainstalowaniu wszystko działa oprócz AF i EF. Pisze że mam sobie kupić dodatki. Więc wchodze by zarejestrować pakiet dodatkowy dalej wchodze by zmienić nick tam dalej loguje się. I tu zaczyna się mój problem. Gdzieś na tym forum czytałem że muszę wziąć zakładkę "Dowland info" i tam dalej cos zrobic i bede mogl grac. Ale u mnie nie ma tej zadkładki tylko jest "Dane użytkownika, moje gry, dane płatności i dane subskrypcji" a dowland wlasnie nie ma. Moze ktos mi pomóc? nie wiem co mam robić moze to wina tego ze nie mam dowland info bo mam dodatki na płycie a nie do sciagniecia.

PostNapisane: 22 kwi 2009, 19:16 

Uruchamiasz dodatki EF i AF z download menagera ?
Przypisałeś je do żołnierza którym grasz ( nick ) na str. EA

PostNapisane: 22 kwi 2009, 19:35 

Też mam problem z boosterami. Kupiłem complete collection, zassałem zainstalowałem, przypisałem boostery do konta (wszystko zgodnie z instrukcją od EA) i nic, BF i SF działa ok, boostery nie ;/ Próbowałem powtórzyć operację to wywala komunikat: "ten klucz został już użyty" czy coś w tym stylu. Mam pytanie czy jest tu ktoś kto zakupił complete collection z eastore i udało mu się zmusić do działania boostery? I jak? Dodam dla niewiedzących, boosterów nie trzeba ściągać gdyż instalują się automatycznie razem z bf i sf i patchem 1.41. (wszystko to jedna instalka) ale absurdalnie patcha 1.41 trzeba i tak instalować ponownie bo wywala "cdkey jest nie ważny" Całe EA... :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 22 kwi 2009, 22:00 

Vara76 wlasne w tym problem że ja nie moge przypisać nick do gry ponieważ na stronie EA nie ma takiej opcji.

PostNapisane: 23 kwi 2009, 00:22 

Pisz do EA jak i mi poradzono, widzisz ja przypisałem boostery a i tak nie działają. Coś u nich mocno naje**** jest :evil:

Strefa czasowa: UTC + 2