Teraz jest 25 lut 2025, 21:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 cze 2009, 11:46 

Witam!

Otóz sytuacja jest dość zakręcona :stupid:. Wczoraj zainstalowałem dla próby Vistę (x32). Dzisiaj miałem dopiero czas by zainstalować BF2. I zaczęły się potworne problemy. Napęd wogóle nawet nie chciał rozpoznać płytki (porysowana, no cóż gra fajna a płytka często używana :D). Postanowiłem więc ,że ściągne BF-a z neta. Zainstalowałem oczywiście CD-key wpisałem swój z instrukcji. Nie wgrywałem cracka tylko skorzystałem z mini-image. Wszystko pięknie ładnie dopóki nie połączyłem się z serwerem (Moof infantry Strike at karkand). Załadowało się pięknie klikam wejdź do gry i taaki błąd mi wyskoczył http://i41.tinypic.com/wairnl.jpg Wmurowało mnie bo pierwszy raz widzę wogóle taki typ błędu. Występuje na wszystkich serwerach bo sprawdzałem. Przeszukałem forum za pomocą opcji szukaj żeby nie było - nic nie znalazłem. Nie poddałem się i przeszukałem każdy temat do strony 20 i się poddałem. Bardzo proszę o pomoc. Zawsze staram się sam rozwiązywac problemy z BF2 bo z reguły gdzieś zawsze na Waszym forum jest rozwiązanie ale tym razem nic nie znalazłem.

Jeżeli to w czymś pomoże to podam konfigurację kompa i wszystko co tyczy się gry:

Battlefield 2 + Patch 1.41(ściągnięty z tej strony) oczywiście orginał mogę się poddać wszystkim testom na udowodnienie tego

Komp:
Płyta Gł. ASUS P5SD2-VM
Procek: Intel E5200
Karta Graficzna: Nvidia EN9600GSO (wgrane wszyskie najnowsze sterowniki)
RAM: 3 Gb DDR2
Zasilacz: 450W
Net: 10Mb/s (modem + router wi-fi ale ja mam podłączenie kablowe)

PostNapisane: 15 cze 2009, 11:53 

Hej,

Nie mam wprawdzie visty ale inadequate priviligies oznacza po prostu brak uprawnień. Skoro tak, to pewnie musisz odpalić BF2 jako administrator. Jak napisałem, nie mam visty ale zapewne będzie to kliknięcie prawym przyciskiem ->właściwości-> run as administrator.

Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam,
Fryzjer.

PostNapisane: 15 cze 2009, 12:12 

Pomogło - jesteś Super!. Wielkie Dzięki!

Pozdro! (temat można zamknąć)

PostNapisane: 15 cze 2009, 14:05 

Podaj 18 słowo z 4 strony instrukcji BF2.

PostNapisane: 15 cze 2009, 14:14 

zależy jak liczyć razem ze słowami spis treści (2 słowa) :D:Stwórz a bez: Jednostki oczywiście licząc poziomo.

Strefa czasowa: UTC + 2