Witam. Jestem nowy na tym forum. Mam taki sam problem co chelsea123 tylko u niego nie rozwiązaliście bo został zbanowany.
Zainstalowałem Strike at karkand 2 z któregoś postu na forum do ...\mods\bf2\Levels\Strike_At_Karkand_2,odpaliłem grę. Włączyłem konto sp i kiedy wybrałem mapę nie bylo żadnego obrazka jak mapa wygląda. Skończyło ładować , wybrałem wejdź do gry i wyszło mi do pulpitu a gra została off. Proszę o pomoc o co w tym chodzi i co robię źlę. W pliku mapy są ikony Info,server.zip,client.zip ( w winrar ) i Uninstall.exe.
W standardowych mapach jest plik archive.md5 a w podfolderze Info w nowej mapie w odróżnieniu od standardowych nie ma ikony sp1_16_menuMap.png.
Na koncie multiplayer też nie działa.Jak wgrałem supermappack z filefront ( jest dobre ) no to już nawet strika nie było. Lecz jak wybieram stwórz lokalne [LAN] ( bo ja mam po polsku to tam są te mapy ale boty się poszły piz***ć.To znaczy w co-op nie ma map a są botki a w cq są mapy a nie ma botów.
Może to przez mody które instalowałem: PR,AIX2.0. Mody pobrane z orginalnych stron (
www.realitymod.com ,
www.aixtended.com ).