Witam wszystkich!
Niedawno postanowiłem zakupić sobie Battlefield'a 2, bo uważam, że gra jest genialna... No i stało się. A teraz zaczynam żałować swojej decyzji.
Zakupiłem BF2 Complete Colletion (czyli ze wszystkimi dodatkami). Jedyne co poszło dobrze to instalacja, a potem już same schody. I tu liczę na Waszą pomoc.
1. Nie mogę grać w Boosterpackowe mapy. Wypisuje mi komunikat, że muszę je kupić (a są zainstalowane) i przekierowuje na stornę... No to przekierowało, wpisałem kod, i lipton - nic to nie dało. Ciągle musze je kupić. Co gorsza ponowne wpisanie klucza już jest nie możliwe - otrzymuję komunikat, że klucz jest już w użyciu - ekstra. Jak sobie z tym poradzić? O co chodzi wogóle z tymi kontami? Czy EA już bardziej życia nie mogła skomplikować?
Jak sprawdzić czy gra - dodatek jest podpięty pod konto? Jak się mają te konta do konta w grze? I wogóle, które są związane z BF? Proszę o łopatologiczne wyjaśnienie...
2. Żeby było ciekawiej, nie mogę sobie nawet zagrać przez sieć, po wybraniu jakiegokolwiek serwera, gra się zamyka (i wyskakuje na pulpit). Widziałem na forum podobny problem, ale rozwiązania brak. W czym rzecz? Czy to kwestia PB? Czy jeśli mam router to powinienem przekierowaćjakieś porty (dla żadnej gry nie musiałem nigdy tego robić)?
Proszę o pomoc bo do końca znienawidzę EA... Narobili syfu z autryzacjami a gra i tak się nie odpala bez płyty... Czemu pirat może sobie zagrać zaraz po instalacji, a uczciwy gracz walczy jak lew z grą? CHyba powinno być odwrotnie!