Teraz jest 26 lut 2025, 03:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 paź 2009, 15:27 

Witam

postanowilem jednego dnia sobie troche przejrzec menu gry gdzie dokladnie co sie znajduje poniewaz w bf gram dopiero od 3 dni :) i znalazlem tam taka opcje jak BFHQ czyli takie dane statystyczne (ja bym to tak nazwal) i przy kazdym zolnierzu na pierwszej zakladce sa dwie dodatkowe bronie w jaki sposob moge je odblokowac? poprzez gre w multiplayerze? czy na singlu idzie je odblokowac? poniewaz moj poziom gry jest mierny i az sie dziwie ze az tak slabo mi idzie..:PP i strasznie mnie wkurza to ze np kilka razy musze strzelic ze snajpy zeby zabic danego delikwenta..

PostNapisane: 8 paź 2009, 15:39 

Po drugim awansie wyskoczy okienko i będziesz mógł odblokować broń (jak masz SF to dwie) By awansować musisz grać na rankingowych serwerach. Btw było wiele razy na forum, następnym razem użyj opcji szukaj.
bart3k_c napisał(a):
i strasznie mnie wkurza to ze np kilka razy musze strzelic ze snajpy zeby zabic danego delikwenta..

Zabijasz dwoma strzałami, w głowę jednym. Po prostu widać nie trafiasz ;]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2