Teraz jest 27 lis 2024, 09:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 gru 2009, 23:26 

Witam mam problem bo w grze gdy wybieram broń to mam ucięty wybór do Żołnierza Wsparcia gdy najadę niżej słyszę odgłos że mogę wybrać dany kit i robię to aby wybrać medyka ale bez unlocków ja żyć nie potrafię i nie mogę ich wybrać tak samo z komendami mam wszykie komendy aż do "Dzięki" (tego już nie mam ale mogę wybrać ...)
Spotkał się ktoś z takim problemem? Jest to bardzo denerwujące bo nie mogę wybrać innych kitów tylko muszę na "wyczucie"

Btw. zna ktoś jakiś poradnik dla medków albo do dobrego strzelania ? idę ... typo wyskakuje i mnie już nie ma ... a ja 5 serii w neigo muszę zawalić -_-' wyskakują mi z PKM i mnie rozwalają jak chcą jak ja wyskoczę to muszę w niego walić całą rundę żeby go zabić -_-' żebyście nie pomyśleli ping normalny 60.

Mam coś jak ten koleś i mam też tą grafę (fail ;d )
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=jL7NHWjS2CY

też mam takie komunikaty wyświetlone obok na czarno i do tego nie widzę swojego hp :S

PS. Proszę o szybką pomoc :/

PostNapisane: 3 gru 2009, 01:15 
Redaktor Battlefield.pl

Skasuj grę, zainstaluj ponownie, potem zainstaluj patcha 1.41 i 1.50

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 3 gru 2009, 09:21 

Spróbuję, ale chyba nie pomoże bo mam takie coś w 2142 tylko uciętego Żołnierza Wsparcia :/ Znacie inne alerty ? :(

PostNapisane: 4 gru 2009, 19:24 

Nie pomogło (...) jakieś nowe pomysły :/ ?

PS. Sory za post pod postem ale tak by nie odświeżyło topicu.

PostNapisane: 4 gru 2009, 19:37 

Spróbowałbym na twoim miejscu pokombinować z kartą graficzną. Może ściągnij nowe sterowniki. Zainstaluj i napisz czy pomoże :)

Pozdr.
Yamsza

PostNapisane: 4 gru 2009, 19:47 

Yamsza napisał(a):
Spróbowałbym na twoim miejscu pokombinować z kartą graficzną. Może ściągnij nowe sterowniki. Zainstaluj i napisz czy pomoże :)

Pozdr.
Yamsza

Mam najnowsze problem w tym że w 2142 jak ustawie na 1024x768 to wszystko jest na miejscu tylko że to papierkowy komputer i grać się nie będzie dało . Tak samo w BF2 :p lecz tutaj już ten trik nie pomaga dodam że siedze na TV a na Matrycy mam to samo lecz na TV max grafika 1024x768 bo ten złom nie obsłuży 1920x1080 -_-'

PostNapisane: 4 gru 2009, 21:51 

Chodzi o to że nie wyświetla ci całego ekranu :?: Może spróbuj w ustawieniach monitora(pobaw się tymi przyciskami na obudowie monitora). Mój monitor w niektórych grach też tak obcinał ekran, ale trzeba było włączyć w opcjach automatyczne ustawienie obrazu na full monitor i jest git.

PostNapisane: 5 gru 2009, 01:30 

Moszeusz6Pl napisał(a):
Chodzi o to że nie wyświetla ci całego ekranu :?: Może spróbuj w ustawieniach monitora(pobaw się tymi przyciskami na obudowie monitora). Mój monitor w niektórych grach też tak obcinał ekran, ale trzeba było włączyć w opcjach automatyczne ustawienie obrazu na full monitor i jest git.

Nie. Mam wszystko co trzeba na TV tylko w grze mam ucięte klasy do Żołnierz wsparcia, czarne napisy które ciężko odczytać jak na filmiku tam gdzie ucięte bronie jest normalny obraz z gry :D

Strefa czasowa: UTC + 2