Teraz jest 1 sie 2025, 20:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2010, 15:27 

Kurcze zainstalowalem wszystko, 1.5patch WinXP, zero softu w tle, ping 28ms (co kilka min pisze że jest kłopot z połączeniem (na ok. 1s)) i rozłączało.

Poczytałem i niby PB stary, więc wrzucam PB nowego i praktycznie 1min i wyrzuca mnie :////

Dodam że gram w inne multi i nigdy nie było żadnych problemów, zawsze niskie pingi, łącze 8Mb, 1Mb upload, na routerze ustawione porty i wciąż nie działa. Eh i na ch*** kupować jak nie działa ? Żałosne podejście EA.

PostNapisane: 19 mar 2010, 23:01 

carmamir napisał(a):
Kurcze zainstalowalem wszystko, 1.5patch WinXP, zero softu w tle, ping 28ms (co kilka min pisze że jest kłopot z połączeniem (na ok. 1s)) i rozłączało.

Poczytałem i niby PB stary, więc wrzucam PB nowego i praktycznie 1min i wyrzuca mnie :////

Dodam że gram w inne multi i nigdy nie było żadnych problemów, zawsze niskie pingi, łącze 8Mb, 1Mb upload, na routerze ustawione porty i wciąż nie działa. Eh i na ch*** kupować jak nie działa ? Żałosne podejście EA.

Podejście EA nie ma tu nic do tego :shock: A może przeskanuj kompa antyvirem? A jaki komunikat wyrzucania?

PostNapisane: 20 mar 2010, 09:15 

Win7 i XP to samo.

Komunikat:

Zerwało poł. z serwerem.

Częst nie można połączyć, sprawdź połączenie.

Dziwnym trafem tylko BF2 nie działa ze wszystkich, wszystkie porty odblokowane, przekierowane, firewall wył..

Ciekawe że wieczorem ok. 21 normalnie działało, wczytywało liste i nawet można było pograć, natomiast 2h wcześniej masakra, wszystkie serwery bez pingów, nie można połączyć, odświeżanie listy 20min.

Dodam że net działał jak działa zawsze (inne gry sieciowe normalnie śmigają)

Strefa czasowa: UTC + 2