Sterowniki wszystko ok.Karta nvidia geforce GT240M CUDA 1GB może coś z ta karta nie jest za bardzo do tej gry ?
- teraz np. dzieje się tak np na EA polskim serwerze wszystko chodzi gram ok. a np wejde na niemiecki dla odmiany i ban 1 godzina
powariować można , sprawdzałem jakiś GIUD wyczytałem żeby to sprawdzić i ma same zera tam.
- myślałem o adresie ip gdy po patrzyłem w ustawieniach ma codziennie inną końcówkę adresu , i tak sobie pomyślałem czy czasem ktoś z sieci nie gra też w te samą gre i czasem gra na tym samym ip ?
- dograć mi nikt w domu żadnych plików nie mógł bo kompletnie nie umieją nawet właczyć komp.
- pozostaje ino moja dziewczyna zna się i szlak ją trafia że wolę naparzać w bf niż ją hehe
no ale to by się nie ładnie zachowała
)
aha i jescze jedno wersja deluxe która jest razem z jednostkami spec. jak włącze jednostki specialne to ban forever ? nawet sobie nie zdarzyłem spróbować zagrać od razu.
a w wersji bf2 czasem gram godzine i dopiero ban hack 1 hour , w wersji specialnej od razu dostaje ban gdzie bym nie zagrał ?
dzięki koledzy za jakies podpowiedzi co robić