Witam. Na samym początku chciałbym zaapelować o nie radzenie mi użycia funkcji szukaj, gdyż przejrzałem 5 pierwszych stron tego działu, próbowałem wszystkich sposobów i niestety.
Ale przechodząc do rzeczy, mam pewien problem. Podczas wchodzenia na serwer w multi, gra się po prostu wyłącza. Klikam dwa razy na nazwę servera i... Czarny ekran i wracamy do pulpitu. Sprawdzałem w singlu. Tam jest odrobinę inaczej, wybieram mapę, czekam aż ładowanie dojdzie do 100% po czym gra także się wyłącza. Wyłącza się także kiedy wejdę w opcje dźwięku (Oo).
Gra to oryginał kupiony w mediamarkt, deluxe edition czyli bf2 + JS. Należy także dodać, że gra była zainstalowana na moim komputerze około roku/pół temu i działała wyśmienicie. Od tamtego czasu prawdopodobnie jedyną zmianą było zainstalowanie SP3. Nie jestem pewien, ale w między czasie miałem także chyba format.
Sposoby których próbowałem:
- Pierwsze podejrzenie padło na Service Packa. Wyinstalowałem SP3. Niestety nie pomogło.
- Pomyślałem, że może ściągnąłem jakiegoś lewego patcha 1.41. Niestety, po reinstalu gry, i nie instalowaniu patcha, gra dalej się wyłącza i w multi i singlu.
- Na innym forum znalazłem forum na którym gość radził za aktualizować sterowniki do najnowszej wersji. Uczyniłem to także. Jak możecie się domyślić, nie pomogło.
- Reinstalowałem już około 5 razy.
- Próbowałem wejść do gry przez wszystkie ikony. W jednostkach specjalnych to samo.
- Na innym forum pewnej osobie nie działało, gdyż miała zaznaczone "zapamiętaj hasło". I tutaj również blada dupa.
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Każdy pomysł, byle tylko gra działała. Bo pomimo, że dostaje na razie tęgie baty, gra jest warta pogrania i chętnie bym sobie w nią po pyrgał. Z góry dziękuje za wszelką pomoc, gdyby ktoś pomógł by mi rozwiązać ten dręczący mnie problem byłbym zaiste zobowiązany. Pozdrawiam, VrikO. :)
|