Teraz jest 30 lis 2024, 00:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2010, 20:27 

Witam.
Na samym początku chciałbym zaapelować o nie radzenie mi użycia funkcji szukaj, gdyż przejrzałem 5 pierwszych stron tego działu, próbowałem wszystkich sposobów i niestety.

Ale przechodząc do rzeczy, mam pewien problem.
Podczas wchodzenia na serwer w multi, gra się po prostu wyłącza. Klikam dwa razy na nazwę servera i... Czarny ekran i wracamy do pulpitu. Sprawdzałem w singlu. Tam jest odrobinę inaczej, wybieram mapę, czekam aż ładowanie dojdzie do 100% po czym gra także się wyłącza. Wyłącza się także kiedy wejdę w opcje dźwięku (Oo).

Gra to oryginał kupiony w mediamarkt, deluxe edition czyli bf2 + JS. Należy także dodać, że gra była zainstalowana na moim komputerze około roku/pół temu i działała wyśmienicie. Od tamtego czasu prawdopodobnie jedyną zmianą było zainstalowanie SP3. Nie jestem pewien, ale w między czasie miałem także chyba format.

Sposoby których próbowałem:

- Pierwsze podejrzenie padło na Service Packa. Wyinstalowałem SP3. Niestety nie pomogło.

- Pomyślałem, że może ściągnąłem jakiegoś lewego patcha 1.41. Niestety, po reinstalu gry, i nie instalowaniu patcha, gra dalej się wyłącza i w multi i singlu.

- Na innym forum znalazłem forum na którym gość radził za aktualizować sterowniki do najnowszej wersji. Uczyniłem to także. Jak możecie się domyślić, nie pomogło.

- Reinstalowałem już około 5 razy.

- Próbowałem wejść do gry przez wszystkie ikony. W jednostkach specjalnych to samo.

- Na innym forum pewnej osobie nie działało, gdyż miała zaznaczone "zapamiętaj hasło". I tutaj również blada dupa.

Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Każdy pomysł, byle tylko gra działała. Bo pomimo, że dostaje na razie tęgie baty, gra jest warta pogrania i chętnie bym sobie w nią po pyrgał. Z góry dziękuje za wszelką pomoc, gdyby ktoś pomógł by mi rozwiązać ten dręczący mnie problem byłbym zaiste zobowiązany.
Pozdrawiam, VrikO.
:)

PostNapisane: 8 mar 2010, 19:37 

Może tak:

-Przeskanuj kompa czy nie masz wirusa

-Jeżeli masz zainstalowaną grę wejdź w moje dokumenty/bf2/mods/cache, wejdź tam w folder i usuń wszystkie pliki...

PostNapisane: 8 mar 2010, 22:51 

W ostateczności masz wyjście na formata

PostNapisane: 10 mar 2010, 21:13 

Wyłącz antyvirusa i zaporę na czas grania.

PostNapisane: 12 mar 2010, 14:18 

Witam, robiłem formata, zainstalowałem każdego patcha oprócz 1.5 bo nie znalazłem do niego cracka a gra nadal mi sie wyłącza przy graniu przez sieć robie właśnie skan czy nie ma wirusów ale wątpie że to coś da. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Z góry dzięki.

PostNapisane: 12 mar 2010, 17:45 

gra oryginał? bo coś mi pachnie piratem

...

PostNapisane: 12 mar 2010, 23:49 

Mam pirata i kolejne pytanie czy do patcha 1.5 jest potrzebny inny crack niż do patcha 1.41?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2