Teraz jest 27 lip 2025, 10:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 mar 2010, 20:58 

Witam!

Kupiłem na "pewnym serwisie aukcyjnym na A" 2 klucze (bony na 50zł) do EA Store. Teraz, kiedy chce je wykorzystać do zakupu BF2: Complete Collection wyświetla się jedynie komunikat "Kod promocyjny niepoprawny". :? Podobno klucze EA są przypisane do zakupu jednej, konkretnej gry, ale kupiłem je na aukcji właśnie dla tego BF'a przeznaczonej. Czytałem w innych wątkach, że występowały już takie problemy z boosterami, ale nie z CC. Co z tym fantem zrobić? Napisałem już do EA, ale szukam pomocy także tutaj. Czy ktoś się już z tym spotkał?

Uprzedzam wszystkie docinki "Po co kupowałeś CC, przecież w patch 1.5u jest już wszystko !":
- klucze kosztowały tylko 15zł za sztukę, więc tak wychodzi taniej niż te 30zł + przesyłka, a chcę jeszcze kupić BF 1943.

PostNapisane: 16 mar 2010, 02:24 

Sam zajmuje się sprzedażą tych bonów (nie w tym serwisie na "A").
Bony działały do ok. godz. 13 dnia wczorajszego (15.03). Teraz nie wiadomo dokładnie co się stało, ale każdy kod przestał działać. Są dwie opcje:
1. Chwilowy błąd i EA go naprawi
2. EA zorientowało się jak my (sprzedawcy) zdobywamy bony i zablokowało wszystkie (świeże również nie działają - sprawdzałem)
Tak więc pozostaje Ci czekać na naprawienie błędu (ad. 1) lub żądać zwrotu pieniędzy jeśli okaże się, że opcja nr. 2 jest prawdziwa.

Z góry uprzedzam, że nie podam sposobu zdobywania bonów NIKOMU i wszelkie tego typu PW będą ignorowane.

edit: klucze nie są przypisane do konkretnej gry. Dają (dawały) zniżkę na wszystko z EA Store. Tak właśnie "kupiłem" BF2 i BF2124, a moi znajomi i klienci Dragons Age, ME2, BFBC2, BF1943 i wiele innych gier

Strefa czasowa: UTC + 2