Witam. Zakupiłem na Allegro klucz do gry Battlefield 2 Complete Collection, ale no właśnie wystąpiło pewne ALE procedura wyglądała następująco: zarejestrowanie się na stronie EA, podanie klucza (tego, który zakupiłem na Allegro), pobranie EA Download Manager. I tam wyskoczyła możliwość pobrania Battlefield 2 : Complete Collection 3,7 GB pobrało się dość szybko, no i instalacja - instalator nie pyta w ogóle o jakikolwiek klucz, wszystko samo się instaluje - wszystkie dodatki patche i wszystko co możliwe po paru minutach ukazała się zainstalowana gra na komputerze. tak więc zakładam konto na BF2 (bez dodatku) i sobie gram ..... wszystko działa, mapy z innych dodatków działają - BAJER no to myślę sobie - super ale moja mina zbledła, kiedy to załączyłem Jednostki Specjalne. Zalogowałem się na wcześniej utworzone konto i próbuję dołączyć do gry ..... i oto przed moimi oczami ukazuje się komunikat, że klucz ten mogę sobie głęboko gdzieś wsadzić itd itp, że mam zakupić oryginalną wersję. Myślę sobie - sprawdzę wszystkie omawiane sposoby, i postępuję zgodnie z procedurami - zmiany w rejestrze, ponowne wpisanie klucza (i tu o dziwo ten klucz nie jest w ogóle prawidłowy (wg programu), ale dodam, że cały czas mam możliwość grania na BF2 na rankingowych serwerach), W folderze supportXP1 jest tylko jeden plik readme i nic poza tym. Odinstalowałem grę, i zainstalowałem na nowo - to samo. To myślę sobie, że napiszę do sprzedawcy, po 5 minutach dostałem nowy klucz, który w EA store również pasował i od nowa ściągnąłem grę na komputer i zainstalowałem. I co - znów to samo - brak możliwości gry w JS. Nie wiem co mam robić, sytuacja jest na prawdę dziwna. Nazwa używkownika w Windowsie XP Prof. - Phen , łącze 6mbit TPSA.
Proszę o pomoc.
|