Teraz jest 26 lis 2024, 17:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 paź 2010, 14:21 

Witam, mój problem nadal trwa, wspominałem już o nim forum. Problem polega na zacięciu się gry. [dźwięk również się zacina] pomaga tylko i wyłącznie reset kompa.

Moja konfiguracja sprzętowa jest stabilna, poddawana programom testującym typu OCCT, Furkmark itp. [[wszystko chodzi stabilnie] inne gry nie mają problemów, dlatego wykluczam tę opcję.

Problem wyskakuje nieregularnie, gra czasami zacina się po 10sek; czasami mogę grać nawet 2h.
Posiadam Win7 x64, ale z tego co się orientuje gra z patchem 1.5 współpracuje w 100%

[...]reinstalka sterowników, gry, atukalizacja pb itp. nic nie zmieniła... ;(

Przeglądałem i czytałem inne fora, dyskusję i widzę że kilka osób rownież ma ten problem. [nie wiem czy ten sam, ale bardzo podobny]
Bardzo proszę o pomoc. Problem jest bardzo uciążliwy i problematyczny.

p.s przed chwilą grałem, i wyskoczył mi komunikat od karty graficznej, sterownik amd, od mojego radeona[4850] ; ale odzyskał sprawność

PostNapisane: 2 lis 2010, 09:04 

Troche nieskładny ten post.
Cytuj:
p.s przed chwilą grałem, i wyskoczył mi komunikat od karty graficznej, sterownik amd, od mojego radeona[4850] ; ale odzyskał sprawność

To może grafa ci nie ciągnie??

PostNapisane: 2 lis 2010, 09:40 

też tak myślałem, ale po pierwsze inne gry nie mają problemu, a po drugie temp są bardzo niskie na karcie, a po trzecie testowałem ją ponad 1,5 w furkmarku przy obciążeniu 100%. Więc nie wydaje mi się

PostNapisane: 2 lis 2010, 23:19 
Redaktor Battlefield.pl

Wpisz w menu start "wyświetl dzienniki zdarzeń" i odpal. Znajdź ten błąd o błędzie sterownika i postaraj się wyciągnąć z niego więcej informacji. Przy każdym blue screenie i crashu Windowsy pokazują, który plik .exe / .dll spowodował błąd. Jeśli tym plikiem był bf2.exe to już wiesz gdzie trzeba szukać rozwiązań

ps czegoś takiego szukaj
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 3 lis 2010, 11:56 

witam. Znalazłem tylko jeden raport związany z BF2, był on odnośnie VOIP. [błąd krytyczny]

Wczoraj zainstalowałem antywirusa, avasta, przeskanowałem, pomimo że nic nie wykryło. Od tego momentu gra chodzi stabilnie i nie wiesza się. Będę obserwował czy to był jak na razie przypadek czy problem właśnie przestał istnieć. Czy to możliwe że to było przyczyną?

Strefa czasowa: UTC + 2