Teraz jest 26 lis 2024, 17:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lis 2010, 17:09 

Witam. Dzisiaj ze strony i3d.net ściągnąłem patcha do BF 2 v.1.5 (2gb) Gdy chcę go włączyć komputer nagle się zawiesza itp. Co mam zrobić? Instalator patch w ogóle się nie włącza! tylko zawiesza cały komputer... pozostaje tylko reset. Dodam iż posiadam windows VISTA HOME PREMIUM 64 bit ;) Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc ;)

PostNapisane: 2 lis 2010, 11:04 

SniperOwner napisał(a):
I: Z windowsem Vistą i Windowsem 7ZAWSZE problemy

II: Ściągnij innego Patcha w 100% zgodny z Vistą.

PoZdro SniperOwner

OK a możesz mi podać link do jakiegoś dobrego patcha? Przed chwilą ściągnąłem drugiego z innej strony i to samo... ;s jestem taki podku******
Desperacko błagam o pomoc!

PostNapisane: 2 lis 2010, 14:23 
Moderator forum

SniperOwner napisał(a):

Nie bierz pod uwagę powyższych zdań przedmówcy. Jak ktoś ma oryginalnego Windows Vista czy Windows 7 ,takich problemów po prostu nie ma. Patche BF2 są do wszystkich edycji Windows , ściągnij jeszcze raz.
Napisz jaka masz kartę graficzną, bo jeśli masz zintegrowana kartę graficzną Intela to od razu Ci prorokuje że w BF2 nie pograsz ...

PostNapisane: 2 lis 2010, 15:00 

Sokar44 napisał(a):
SniperOwner napisał(a):

Nie bierz pod uwagę powyższych zdań przedmówcy. Jak ktoś ma oryginalnego Windows Vista czy Windows 7 ,takich problemów po prostu nie ma. Patche BF2 są do wszystkich edycji Windows , ściągnij jeszcze raz.
Napisz jaka masz kartę graficzną, bo jeśli masz zintegrowana kartę graficzną Intela to od razu Ci prorokuje że w BF2 nie pograsz ...

Dokładnie, jak ktoś się umie posługiwać komputerem i odpowiednio sobie skonfigurować system to nie ma ŻADNYCH problemów. Osobiście jestem z 7 bardzo zadowolony, do tej pory nigdy nie miałem z nim problemu. Sorry za offtop ale leczą mnie ludzie narzekający na system, jak ma się burdel na kompie to się ma problemy wiadomo.

PostNapisane: 2 lis 2010, 16:35 

Uruchom aplikację i bądź cierpliwy. Nie denerwuj się, że nic się nie uruchamia, wiesza się bo zabiera cały zasób pamięci przy instalacji i tyle. Na pewno trwa instalacja, tego możesz być pewien.

PostNapisane: 4 lis 2010, 21:31 

Ludzie słuchajcie :D to ja może wszystko zacznę od nowa...
W mojego ukochanego i najlepszego i świętego BF2 gram od 2-3 lat w sieci... aż do teraz jeździłem na patchu 1.41 a to dlatego że miałem wolny internet i nie chciało mi się ściągać 2gb
ostatnimi czasy przyśpieszyli mi internet i piewsze co zrobiłem to ściągałem patcha 1.5! każdy go chwali itp. ściągam z 2-3 źródeł i nic... ciągle to samo... czy możecie dać mi jakieś zaufane linki? baardzo o to proszę... dzwoniłem do ea... oni mieli przysłać mi emailem link do patcha lecz już pare dni nie przychodzi wiadomość więc najwyraźniej mają mnie w dup*e :S
Co do instalacji to czy ten patch sie instaluje? ile mam czekać... to trwa baardzo długo i cholera mnie bierze.... co mam robić... nie uruchamia mi się nawet INSTALL SHIELD! JESZCZE RAZ BAARDZO PROSZĘ O POMOC I POZDRAWIAM! :D

PostNapisane: 5 lis 2010, 15:04 

Cytuj:
I: Z windowsem Vistą i Windowsem 7 są ZAWSZE problemy

PoZdro SniperOwner

Dobra porada nie ma co;) Z takimi uzyszkodnikami ZAWSZE są problemy.

Cytuj:
Jak ktoś ma oryginalnego Windows Vista czy Windows 7

A od kiedy to systemy pirackie takie problemy maja? :)

Czy w menedżerze zadań pojawia sie proces instalacji/wypakowania patcha?

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 5 lis 2010, 18:04 

M@TH3V napisał(a):
Cytuj:
I: Z windowsem Vistą i Windowsem 7 są ZAWSZE problemy

PoZdro SniperOwner

Dobra porada nie ma co;) Z takimi uzyszkodnikami ZAWSZE są problemy.

Cytuj:
Jak ktoś ma oryginalnego Windows Vista czy Windows 7

Czy w menedżerze zadań pojawia sie proces instalacji/wypakowania patcha?

A jak się będzie ten proces nazywał? explorer.exe czy coś takiego?

PostNapisane: 5 lis 2010, 18:43 
Moderator forum

M@TH3V napisał(a):

Pirackie wersje Windows bardzo często są z "dodatkami". Potem się okazuje że gracz narzeka na lagi i wysokie pingi bo jego "prawie jak oryginał" Windows, wysyła jakieś dane na serwer w Chinach lub w innym równie "ciekawym" kraju ...
I potem taki płacze na forach że Vista i Seven to zło bo on zawsze miał z nim kłopoty .

PostNapisane: 5 lis 2010, 23:00 

szatek185 napisał(a):
Ludzie słuchajcie :D to ja może wszystko zacznę od nowa...
W mojego ukochanego i najlepszego i świętego BF2 gram od 2-3 lat w sieci... aż do teraz jeździłem na patchu 1.41 a to dlatego że miałem wolny internet i nie chciało mi się ściągać 2gb
ostatnimi czasy przyśpieszyli mi internet i piewsze co zrobiłem to ściągałem patcha 1.5! każdy go chwali itp. ściągam z 2-3 źródeł i nic... ciągle to samo... czy możecie dać mi jakieś zaufane linki? baardzo o to proszę... dzwoniłem do ea... oni mieli przysłać mi emailem link do patcha lecz już pare dni nie przychodzi wiadomość więc najwyraźniej mają mnie w dup*e :S
Co do instalacji to czy ten patch sie instaluje? ile mam czekać... to trwa baardzo długo i cholera mnie bierze.... co mam robić... nie uruchamia mi się nawet INSTALL SHIELD! JESZCZE RAZ BAARDZO PROSZĘ O POMOC I POZDRAWIAM! :D

Po Twojej wypowiedzi stwierdzam.....nie da Ci się pomóc.

PostNapisane: 6 lis 2010, 17:18 

Problem został rozwiązany ;) Trzeba było wyłączyć Kasperskiego i odczekać jedyna 1.5 h aż uruchomi się install shield ;)
PS. Mam oryginalny system windows ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2