Witam.
Historia idzie tak: w czasie gry po sieci (na rankingowym serwerze) zadźgałem jakiegoś nieszczęśnika nożem. Traf chciał że było to ostatnie zadźganie jakiego potrzebowałem do jakiegoś tam knife combat badge i że zdarzyło się dosłownie na 1 sekundę przed końcem rundy. Zanim ten gadający w tle zdążył skończyć kwestie "
You've been recommended for an award" runda się skończyła. Kiedy zaczęła się następna, od razu na początku (zanim jeszcze choćby się ruszyłem) pojawiło się "
You've been recommended..." i potem cholerstwo wyskakiwało za każdym razem gdy kogoś kosą po żebrach pojechałem.
I tak teraz jest za każdym razem: gdy zaczyna się runda gadacz w tle informuje mnie że dostąpiłem zaszczytu otrzymania odznaki i potem zawsze wyjeżdża z tą kwestią gdy kogoś zabije nożem. Myślałem że mu w końcu się odwidzi jak EA zaktualizuje statsy, ale lipa - odznaka nijak nie chce się pokazać w statsach (chociaż już przeszło tydzień - grając na serwerach rankingowych - wysłuchuje że ją otrzymałem)...
I czniać statsy i czy odznakę mam czy nie, ale to ciągłe wysłuchiwanie tej samej kwestii i obrazek wjeżdżający na ekran w najmniej odpowiednim momencie mnie zaczyna maksymalnie wku... echem, irytować i rozprasza jak cholera.
Da się jakoś (z poziomu konsoli, jakiś opcji?)
WYŁĄCZYĆ albo chociaż zmutować powiadamianie o tych różnych bonusach i innych orderach socjalistycznego przodownika pracy, pozostawiając jednocześnie resztę głosów tak jak jest? Albo jakiś inny pomysł na pozbycie się tego upierdliwego powiadomienia?
oh_p