Teraz jest 26 lis 2024, 17:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lis 2010, 04:30 

Witam...Ostatnio zainstalowałem sobie win7 PRO x64 i postanowiłem pograć w bf2.Zainstalowałem grę,patcha 1.41 później 1.5 ,PB itd ;włączyłem grę wszystko było ok ale wyskakiwał mi komunikat,że mój klucz jest nie ważny.Więc postanowiłem zainstalować BF2 jeszcze raz i pojawił się inny problem...Wł grę pojawia się czarny ekran,słychać dźwięk jakiegoś błędu i tyle...naciskam Esc i wywala do pulpitu....instalowałem stery do karty graf....ustawiałem i instalowałem grę z prawami administratora...wył UAC...wł tryb zgodności z xp 32bit SP3 ...instalowałem DX9 i DX10 i nadal mam ten sam problem...gra się nie wł....ręce opadają!!Bf2 jest oryginalny...mam dzwonić do EA POLSKA??wątpię żeby mi pomogli...PROSZĘ NIE PISAĆ TYLKO ,ŻE WUJEK GOOGLE POMAGA bo od 2 dni siedze na google i szukam każdej możliwej przyczyny tego zjawiska paranormalnego....PROSZĘ WAS GRACZE I FORUMOWICZE POMÓŻCIE MIIII BO JUŻ ZAPOMNIAŁEM JAK GRA SIĘ W BF2 :D.
JAK coś mogę podać parametry mojego lapka:
HP PAVILION DV5 1100ew ;
AMD Athlon(tm)X2 Dual-Core QL-62 2.00GHz;
2,00GB RAM ;
ATI RADEON HD 3450 ;
WIN 7 PRO x64 ;
Dodam,że na WIN MX7 nie miałem żadnych problemów.Czym to jest spowodowane?? różnicą między x32 ,a x64??Jestem zielony w te klocki więc proszę o pomoc fachową i w miarę po polsku :P hehehe
Z góry dzięki :D:D:D

EDIT:

Dzisiaj jak pojawił mi się czarny ekran to zminimalizowałem go i pojawił się taki komunikat jak na zdjęciu :
Obrazek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/004 ... 665b8.html

Ostatnio edytowano 21 lis 2010, 20:54 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów.

PostNapisane: 21 lis 2010, 14:45 

Przeinstaluj grę znowu...
Bo to błąd pliku jest.

PostNapisane: 22 lis 2010, 13:13 

Już 2raz instalowałem bf2 i coś jest nie tak...zero poprawy.nadal nie działa...przed inst skasowałem wszystko związane z bf2 z kompa....:(:(:(:(:(:(

EDIT:
Temat do zamknięcia...Poradziłem sobie w następujący sposób: zainstalowałem Win7 Ultimate zamiast Pro i BF2 działa bez problemu....Widocznie WIN 7 PRO nie ma jakiegoś sterownika do procków AMD lub k.graficznych Radeona.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2