Witam...Ostatnio zainstalowałem sobie win7 PRO x64 i postanowiłem pograć w bf2.Zainstalowałem grę,patcha 1.41 później 1.5 ,PB itd ;włączyłem grę wszystko było ok ale wyskakiwał mi komunikat,że mój klucz jest nie ważny.Więc postanowiłem zainstalować BF2 jeszcze raz i pojawił się inny problem...Wł grę pojawia się czarny ekran,słychać dźwięk jakiegoś błędu i tyle...naciskam Esc i wywala do pulpitu....instalowałem stery do karty graf....ustawiałem i instalowałem grę z prawami administratora...wył UAC...wł tryb zgodności z xp 32bit SP3 ...instalowałem DX9 i DX10 i nadal mam ten sam problem...gra się nie wł....ręce opadają!!Bf2 jest oryginalny...mam dzwonić do EA POLSKA??wątpię żeby mi pomogli...PROSZĘ NIE PISAĆ TYLKO ,ŻE WUJEK GOOGLE POMAGA bo od 2 dni siedze na google i szukam każdej możliwej przyczyny tego zjawiska paranormalnego....PROSZĘ WAS GRACZE I FORUMOWICZE POMÓŻCIE MIIII BO JUŻ ZAPOMNIAŁEM JAK GRA SIĘ W BF2
.
JAK coś mogę podać parametry mojego lapka:
HP PAVILION DV5 1100ew ;
AMD Athlon(tm)X2 Dual-Core QL-62 2.00GHz;
2,00GB RAM ;
ATI RADEON HD 3450 ;
WIN 7 PRO x64 ;
Dodam,że na WIN MX7 nie miałem żadnych problemów.Czym to jest spowodowane?? różnicą między x32 ,a x64??Jestem zielony w te klocki więc proszę o pomoc fachową i w miarę po polsku
hehehe
Z góry dzięki
:D:D
EDIT:Dzisiaj jak pojawił mi się czarny ekran to zminimalizowałem go i pojawił się taki komunikat jak na zdjęciu :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/004 ... 665b8.html