Teraz jest 23 lis 2024, 01:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2011, 00:54 

Hej, tak więc zacznijmy od tego - tak, czytałem FAQ. Mój problem polega na tym, że aktualizacja 1.41 nie przechodzi pomyślnie. :s Z FAQ wyczytałem, żeby przenieść z folderu TEMP jakieś tam pliki - ale ja ich nie mam. :S Kiedy wchodzę do gry, łączę się z serwerem - przy samym wejściu do gry cofa mnie do lobby (o ile tak się to nazywa :D) i pisze, komunikat w stylu, że nie można posiadać żadnych modyfikacji na tym serwerze czy coś takiego. Żadnej modyfikacji nie mam, a męczę się z tym problemem od dwóch dni. :( Proszę o pomoc, z góry dziękuję. ;) Dodam, iż reinstalowałem grę... 3 razy? :evil:

A, dodam jeszcze jakieś pytanie - jeżeli zgubiłem książeczkę z CDKeyem, to go już nie odzyskam? Czy może EA jest tak łaskawe i poda nowy? :D

PostNapisane: 6 lut 2011, 10:07 

A próbowałeś normalnie odpalić patcha i zainstalować (trzeba poczekać do 15 minut, aż się odpali).

PS.
Po instalacji 1.41 zainstaluj 1.5.

PostNapisane: 6 lut 2011, 13:03 

No tak, próbowałem zainstalować patch kilka razy, okienko i tak dalej się uruchamia, ale podczas procesu aktualizacji wyskakuje błąd, że 'aktualizacja nie udana.' Ta porada z FAQ nie pomogła, gdyż w owym folderze z tymi dziwnymi cyferkami mam tylko jeden z wymienionych plików. Kiedy próbuję zainstalować 1.5 to pisze tradycyjnie, że mam nowszą wersję. :P
Edit: Pobrałem przed chwilą patcha z innej strony, tyle, że ten to już w ogóle się nie włącza. :(

PostNapisane: 6 lut 2011, 15:07 

Ściągnij CCleanera i wyczyść nim kompa (usuwa m.in pliki z Temp) potem spróbuj jeszcze raz zainstalować.

Jeżeli to nic nie da, to wejdź w c:\Program Files\InstallShield Installation Information\ i przenieś gdzieś wszystkie katalogi (wytnij, wklej), czasem to pomaga. I nie zapomnij przenieść z powrotem tych folderów (bez zastępowania istniejących plików, o ile o to zapyta), bo możesz mieć problemy z odinstalowaniem innych programów.

PostNapisane: 6 lut 2011, 15:10 

Folder TEMP mam czysty, bo z samego rana robiłem reinstall windowsa, coś się zepsuło ;p. Sprawdzę tą drugą metodę i dam znać.
Edit: Następny problem: Aktualizacja zatrzymuje się przy 27% tego górnego paska i 79% dolnego, zawiesza się i nagle znika okienko z aktualizacją :P. Po próbie uruchomienia 1.50 pisało, że jest już zainstalowana nowsza wersja patcha.

Strefa czasowa: UTC + 2