Teraz jest 23 lis 2024, 01:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Ban GGC-Stream
PostNapisane: 21 lut 2011, 21:51 

Zrobiłem sobie dłuższą przerwę od Bf'a 2. Postanowiłem jednak wrócić i kiedy wróciłem z każdego serwa mnie wyrzucało za to, że mam zbanowany GUID. Poczytałem na internecie, i dowiedziałem się, że jest zbanowany przez GGC-Stream.com za używanie cheatów (chociaż nigdy ich nie używałem) i przeczytałem na internecie , że bez żadnych dowodów nie ma szans, aby mi tego bana zdjęli. Ja niestety, żadnego dowodu nie mam ;/ Lecz postanowiłem jeszcze raz sprawdzić mój GUID i jednak znalazłem płomyk nadziei. Jest tam napisane "Guid NOT banned" czy coś w tym stylu. Napisałem do nich, że skoro nie jest zbanowany to czemu na wszystkich serwach wyrzuca. Odpisali mi tak.
Cytuj:
If you want a technical check being done on the violation detection, please contact Evenbalance by support ticket system.
State all information (violation #, GUID) implicitly in the support ticket, so the processing at Evenbalance does not delay unnecessarily.

• Violation: (GAME HOOK) #125119
• GUID: :)

Evenbalance will check the kick/ban in order to rule out technical issues with the detection.

In the case of an error by Evenbalance, we will remove you immediately from the banlist.

Please post the original link to your support ticket in this ticket within the next 3 days, so we can check the process.

Co mam dalej robić?

PostNapisane: 21 lut 2011, 22:48 
Redaktor Battlefield.pl

Zastosować się do podanej instrukcji, w razie potrzeby zanieś do tłumacza przysięgłego

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 22 lut 2011, 10:05 

Podaj nick, albo lepiej Guid zobaczymy co się stało :)

PostNapisane: 22 lut 2011, 18:24 

_Dominiko_PL napisał(a):
Zastosować się do podanej instrukcji, w razie potrzeby zanieś do tłumacza przysięgłego

Czyli z tego co sam rozumiem (a mój Angielski jest kiepski) i z tego co przetłumaczyłem w translatorach mam napisać ticket na stronie http://box4.evenbalance.com/troubletick ... ticket.php z tym, że jest na stronie napisane, że mój Guid nie jest zbanowany, a mnie mimo to kickuje na każdych serwerach. W ciąu 3 dni mam wysłać link do tego ticketa co napisałem do EvenBalance i jak się okaże, że popełnili błąd to mnie wykluczą z listy zbanowanych. Tak?

Strefa czasowa: UTC + 2