Kupiłem okazyjnie klucz do BF2 collected edition. Niestety wystawiający napisał w na aukcji, że jest to klucz TYLKO do Bf2. Kiedy chciałem go użyć przy instalacji, okazało się że jest zły. Napisałem do sprzedającego i ten mi dopiero wtedy wyjaśnił że to klucz do collected edition i na zwykłym battlefieldzie 2 nie będzie działał (przesłał screeny instalacji na swoim kompie, więc koleś wiarygodny). Poradził mi, żebym ściągnął collected edition z torrentów albo EA manager download. Najpierw po trudach w szukaniu znalazłem torrenta, który po ściągnięciu okazał się failem... Ściągnąłem EA manager w celu pobrania gry (facet pisał, że należy podać klucz i gra się automatycznie zacznie pobierać), jednak program zaktualizował się do Origin (nowa platforma EA) i EA managera już nie ma. I tutaj pojawia się problem. Jest to moja ostatnia nadzieja do pobrania tej gry, jednak na origin nigdzie nie mogę znaleźć miejsca żeby wpisać gdzieś ten klucz i pobrać. Samo collected edition znalazłem, jest jednak tylko i wyłącznie opcja do kupienia... Wiecie może jak, gdzie grę pobrać? Klucz oryginalny, chciałem w końcu pograć na sieci a tu taki zonk..
|