Otóż witam państwa i liczę na szybką pomoc. ;p Odkurzyłem Bf2, gdyż kumpel stwierdził, ze by sobie pograł, a więc jest nas dwóch. Ale do rzeczy. Tydzień temu wszystko było ok, gra śmigała ładnie. Wyjechałem na tydzień, nikt laptopa nie ruszał, nie wprowadzałem też żadnych zmian (aktualizacje, te sprawy), ponadto ostatnią rzeczą, którą zrobiłem na kompie przed wyjazdem była runda w Bf, i również po powrocie pierwsza aktywność na kompie to Bf2. I tu jest zonk, gdyż przy wejściu na serwer nie pojawia się nawet pasek ładowania mapy. Freeze, po kliknięciu czegokolwiek wywala błąd (program bf2.exe przestał działać). Jako, że trochę miałem z tą grą do czynienia, więc próbuje znanych mi sztuczek, ale nic nie zadziałało. Reinstall To samo. Instalowałem ją w różnych konfiguracjach (już mam dość), na różnych uprawnieniach, zgodnościach. Czyściłem rejestr do cna po każdej deinstalacji, wyłączałem wszystko działające w tle... Kupa. Jako, że i tak miałem postawić system (zasyfił się) na nowo, więc śmiało przed chwila wyczyściłem kompa. Na świeżo postawiony system wrzuciłem Bf2. Same shit.
Poprzebijałem się przez fora, ogarniałem porty, aktualizowałem stery, ustawiłem zgodnie z radą na jakimś forum 2 rdzenie przez msconfig. NIC!
Nie mam zamiaru pisać do EA, bo nie mogę się dobić do livechatu, który mi generalnie parę razy pomógł, ale oni tam cały czas coś zmieniają na tej stronie, mnóstwo nieaktywnych, starych rzeczy... zresztą sami wiece jak wygląda współpraca z Ea...
Więc proszę ładnie... POMOCY, bo chciałem poczochrać troszkę dzisiaj. Może o czymś oczywistym zapomniałem, bo na prawdę mnie ta sytuacja wk&*wiła. Dodam, że z żadną grą na multi nie mam problemu.
Laptop PB TJ75
Win 7 x86 Ati Mobility Radeon HD 5650 Intel Core i5 430M
@EDIT Dobilem sie do live chatu... zobaczymy co z tego wyjdzie. Zaznaczając, ze mam problem z bf2 nie mogłem wejść na live chat, tylko im @ wyslac... pajace.
_________________ same sh*t, different day
|