Teraz jest 20 lis 2018, 00:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 kwi 2014, 21:37 
Offline

Dołączył(a): 14 kwi 2014, 21:27
Posty: 2
Witam wszystkich.
Jestem na tym forum nowy więc prosze o zrozumienie.
Od jakiegoś czasu nie mogę się połączyć przez multiplayer z moim bratem. Dziwne jest to że mogę grać multiplayer tworzyć drużyny itp.. ale tylko z zupełnie obcymi mi ludźmi. W momencie kiedy probóje zagrać z bratem i to ja jestem hostem, daje wyszukaj grę - gra się wyszukuje ja zaczynam grać ale mojego brata wywala (komunikat Brak dostępbych gier: problem z połączeniem do EA), to samo dzieje się kiedy ja dołączam się do niego (on jest Hostem) - wtedy mnie wywala. Jeszcze raz przypomne że z zupełnie obcymi ludzmi możemy grać poprzez wyszukaj grę. Próbowałem już usuwać pliki aktualizacji i title z dysku Xboxa ale bez rezultatu. Router też resetowałem. Próbowałem kablowego połączenia i nic. Proszęo pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2014, 23:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Gracie na tym samym czy na różnych kluczach?

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 kwi 2014, 00:23 
Offline

Dołączył(a): 14 kwi 2014, 21:27
Posty: 2
To jest xbox wiec nie podajesz klucza masz org płytę i tyle a problem pojawił sie dw tyg temu wcześniej graliśmy normalnie


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL