Teraz jest 21 wrz 2018, 15:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2014, 14:10 
Offline

Dołączył(a): 24 cze 2014, 13:52
Posty: 2
witam. mam bf2 1.01 i według porad kolegi doinstalowalem wczoraj patcha 1.41
wynik. włączam grę i kuku, wysypuje mnie na pulpit.
co zrobiłem źle \ i co teraz powinienem zrobić i była sysunia xD

z góry dzięki za wszelką pomoc :D

P.S. orginal mam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2014, 19:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi
BF2 > 1.41 > 1.5

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2014, 19:33 
Offline

Dołączył(a): 24 cze 2014, 13:52
Posty: 2
rozwiązałem problem w inny sposob ale i tak dziex za starania. temat do zamkniecia


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL