Teraz jest 19 lis 2019, 07:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lip 2014, 13:00 
Offline

Dołączył(a): 21 lip 2014, 12:56
Posty: 4
Witam userzy BF'a !

Mam pytanie, ja grać przez ten launcher z battlefield.co ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 14:00 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Spróbuj tego:
viewtopic.php?p=625557#p625557

viewtopic.php?f=35&t=50745

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 14:20 
Offline

Dołączył(a): 21 lip 2014, 12:56
Posty: 4
No właśnie ja tego bfhub nie moge włączyć, to znaczy jak klikam to enable to wyskakuje mi błąd.

A co do tego launchera z battlelog to jak się rejestruje to pisze mi "The account name is already in use."
Jak to naprawić ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 13:10 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Klikasz "Enable BF2Hub Network" a następnie zaznaczasz tylko "Bieżący użytkownik" i nic więcej. Oczywiście na koniec "OK"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 13:53 
Offline

Dołączył(a): 21 lip 2014, 12:56
Posty: 4
Tak robię i wyskakuje mi błąd. "Could not apply changes to C:/Winows/system32/drivers/etc/hostes (code 5)".

Co z tym zrobić ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 17:55 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2005, 23:11
Posty: 42
@arcio812
możliwe że firewall blokuje? albo jakiś antywirus ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 22:30 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Musisz ZAZNACZYĆ tylko "Bieżący użytkownik". Opcja "Chroń mój komputer i dane przed działaniem nieautoryzowanych programów" NIE MOŻE BYĆ ZAZNACZONA.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2014, 12:02 
Offline

Dołączył(a): 21 lip 2014, 12:56
Posty: 4
Tak nie mam zaznaczonego "Chroń mój komputer", mam zaznaczone tylko "Bieżący użytkownik", naciskam "OK" i wyskakuje błąd.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL