Teraz jest 21 sie 2018, 02:23

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lip 2014, 00:20 
Offline

Dołączył(a): 26 lip 2014, 21:50
Posty: 3
Hej
Dziwny problem. Jeszcze dzisiaj gra działała ok, grałem w sieci (oczywiście oryginalny BF2) Ale jak teraz chcę uruchomić grę, to widzę tylko czarny ekran i... nic. Jak włączam Menadżera to mam przy BF2 "Brak odpowiedzi".
Teraz najciekawsze: gdy włączam w singlu (nie ustawiam konta w ustawieniach i przy logowaniu już w grze, która w ten sposób się uruchamia normalnie włączam konto singla) wszystko gra, ale gdy zmieniam na konto sieciowe to mam komunikat, że się uruchamia i... nic, znów "brak odpowiedzi"
Z góry dzięki za pomoc!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lip 2014, 17:57 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Używasz jakiegoś dodatkowego programu zmieniającego serwer do logowania się do gry, np. BF2Hub?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 lip 2014, 00:48 
Offline

Dołączył(a): 26 lip 2014, 21:50
Posty: 3
Nie. Przeinstalowałem grę, przeinstalowałem PB i zaktualizowałem go i teraz działa ale muszę czekać na załadowanie się gry kilka minut... dziwne, bo dosłownie problem pojawił się "znikąd" wyłączyłem grę, za jakiś czas włączam i tu o, więc nie wiem co mogło to spowodować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 lip 2014, 07:46 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
viewtopic.php?f=35&t=50741
viewtopic.php?f=35&t=50745
Cytuj:
1.Pobrać huba,
2.Zainstalować go,
3.Odzyskać konta na podstawie cd-key'u,
4.Włączyć huba "enable bf2hub network",
5.Przygotować się na totalny wysyp cheaterów,
6.Grać

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 lip 2014, 10:44 
Offline

Dołączył(a): 26 lip 2014, 21:50
Posty: 3
I zaczęły się jaja... zainstalowałem ten program, włączył się w pasu, kliknąłem w nim Enable BF2Hub Network, włączyłem bf2hubaccountbackup.exe a tam na liście są moje dwa klucze, ale nie ma żadnego konta... Wszedłem w BF 2, uruchomił się normalnie ale nie ma konta i nie mogę go odzyskać, gdy chcę odzyskać wpisując login wyskakuje: "account does not exist-please backup your account first" a gdy odzyskuję wpisując maila wyświetla (po polsku tym razem): "Niepoprawne konto. Podana nazwa lub emali są niepoprawne, albo już wykorzystywane. Proszę spróbować ponownie."
I teraz ciekawostka. Mam zainstalowany również mod FH2 i tam uruchamia go się przez launcher i w opcjach można wpisać login i hasło i tam działa normalnie, co więcej, uruchamiając FH2 bez wpisanego loginu i hasła w opcjach mogę normalnie odzyskać konto w grze.
Summa summarum konto w BF2 nie działa i nie mogę go odzyskać a w FH2 działa bez problemu.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL