Teraz jest 24 wrz 2018, 00:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 sie 2014, 00:24 
Offline

Dołączył(a): 28 sie 2014, 00:16
Posty: 2
Siema mam problem z bf2 a mianowicie jak mialem patcha 1.41 to wywalało mi do pulpitu i na patchu 1.5 też wywala do pulpitu a jak mialem 1.0 albo 1.ileś to wtedy normalnie się włączało było menu , i na sp wybierałem mape i po 20 sekundach wywala do pulpitu.

System operacyjny : Windows XP Professional 32 bit
Service Pack: SP3
Ilość ram: 2GB
Procesor : Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1,60 gHz 1,60 gHz
Płyta Główna: ASUS P5GC-MX
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8400 GS
Wersja sterowników do karty dźwiękowej : 5.10.0000.5506 ( jak zainstaluje inne to wgl dźwięku nie ma )
Moc zasilacza : nie pamiętam chyba 200-400 Wat

Próbowałem już reinstall gry i zmieniać odświeżanie w Video.con , nic nie dało.
Proszę o szybką pomoc!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2014, 23:00 
Offline

Dołączył(a): 28 sie 2014, 00:16
Posty: 2
Odświeżam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL