Teraz jest 10 gru 2018, 09:11

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 wrz 2014, 16:06 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2014, 16:02
Posty: 3
Problem jest w tym, że jak chcę zagrać na SP to crashuje się gra bez żadnego komunikatu. Zainstalowałem patch 1.4 i 1.5. Tak samo jest na modzie aix 2.0 ale na Forgotten hope działa normalnie SP i MP.

Mam win 7 64 bit


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 wrz 2014, 16:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi. Wydaje mi się że to problem nie działającego serwera EA.

viewtopic.php?f=35&t=50741
viewtopic.php?f=35&t=50745
Cytuj:
1.Pobrać huba,
2.Zainstalować go,
3.Odzyskać konta na podstawie cd-key'u,
4.Włączyć huba "enable bf2hub network",
5.Przygotować się na totalny wysyp cheaterów,
6.Grać

Oprócz Bf2Hub jest też http://battlelog.co

PS BF2Hub or Revive BF2/Battlelog.co HELP TUTORIAL

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 wrz 2014, 16:33 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2014, 16:02
Posty: 3
Nie wiem jak, ale to działa. Wielkie dzięki :P Piwo ci się nalerzy


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL