Teraz jest 17 gru 2018, 21:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lis 2015, 19:16 
Offline

Dołączył(a): 21 lis 2015, 19:10
Posty: 2
Cześć,

po latach zachciało mi się znowu grać w BF, a mój komp nie bierze 3, a co dopiero 4. Problem mam taki: odpalam grę multiplayer, hasło i konto miałem zapamiętane, wiec klikam tylko "zaloguj". W odpowiedzi wyskakuje komunikat, że serwer mi nie pozwala się połączyć. Pomyślałem, że to pewnie problem z PB. Pamiętam całą akcję z patchami i pbsetup. Ale kiedy ściągnąłem pbsetup, żeby zaktualizować, to na liście gier nie ma bf2 :( co robić? pomocy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2015, 04:12 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi. Zajrzyj do tego tematu:
viewtopic.php?f=35&t=51081

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL