Teraz jest 19 gru 2018, 09:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lip 2016, 22:46 
Offline

Dołączył(a): 2 lip 2016, 22:40
Posty: 6
Witam. Mam oryginalną wersję tej gry, i kiedy próbuję uruchomić grę z modem, to ekran robi się czarny i po chwili wywala do pulpitu. Proszę o pomoc, gdyż jest to problem bardzo uciążliwy D: . Pozdrawiam. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2016, 19:39 
Offline

Dołączył(a): 2 lip 2016, 22:40
Posty: 6
już sobie poradziłem xd


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2016, 12:57 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
To napisz chociaż jak poradziłeś sobie z problemem... :stupid:

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2016, 12:52 
Offline

Dołączył(a): 2 lip 2016, 22:40
Posty: 6
_Dominiko_PL napisał(a):
To napisz chociaż jak poradziłeś sobie z problemem... :stupid:


wgraj patche 1.41 a potem 1.50 i powinno hulać ;) . Pozdro!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL