DCK_PL napisał(a):
Po 1. jeśli nic by nic nie zaszło na waszym servie to po co miał bym cos sobie wymyślać i pisać jakieś głupoty nie stworzone rzeczy ????? po co ??? szkoda czasu i tak dalej sami wiecie
to nie jest nasz czyli PRGK serwer (mamy tylko ograniczony dosęp przez RCONA)
DCK_PL napisał(a):
Po 2 chciałem wam po prostu napisać jak to było (tylko w 2 przypadkach) bo było ich kilka np. z wookiem dzięki tej sytuacji wylądowałem w pręgierzu każdy z was i tak to przyjmie jak będzie chciał
TK dla sprzętu(wielokrotne) lub podkładanie się to jest przyczyną twojego problemu .Efektem tego był ban (wcześniej był na godzinę).
DCK_PL napisał(a):
Po zalogowaniu się na Server MAPA DALIAN PLANT respown na lotniskowcu dostaję bombą w łeb i tak z 4 razy czyli typowy base rape po udanym starcie i zeszczeleniu wrogich samolotów BAN chwilowy ale BAN później to samo na ZATAR !!
wszedł admin i dostałeś bana za wcześniejsze "przewinienia"i brak poprawy
INFO dla wszystkich bana dostaje się AUTOMATYCZNIE za 3 TK (bez wybaczenia) OD WEJŚCIA na serwer (takie są ustawienia serwera więc NIE PŁACZCIE że nie wiecie za co zostaliście zbanowani do końca rundy)
EDDIE_PL napisał(a):
w sensie zmiany mapek bo ktos che zagrac sobie w hmmm mashtur kickowanie [ chodz mnie to nie spotkalo] za to ze ktos ma lepsze niz admin .
człowieku ochłoń -jedyne co robimy z mapkami to =runnextmaps jak zostaje ok 10 osób i jest to TAMPA lub OP.CLEAN SWEEP jak grają tylko samoloty i heli a pozostali statystują na lotnisku
a kikowanie za punkty rozbawiło mnie totalnie
jak byśmy patrzyli na punkty to byśmy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
grali jak te wszystkie lamy z pseudo klanów unlockami
Serwer bez admina z PRGK jest zawsze - wtorek,czwartek, niedziela od21 do23 (mamy trening) i nie będziemy tłumaczyć się za innych mających uprawnienia admina