Powiem wprost - jeśli jesteś dobry, mniej więcej umiesz grać to nie wchodź na Wilk'a. Gdyby nie wszelkie absurdy jakie tam mają miejsce (jak kicki - bądź co lepsze - nawet bany bez powodu, lub za skilla), to serwer byłby nawet fajny, gdyż jest (jak dla mnie przynajmniej) fajny, w miarę niski i ping i bardzo dobry reg. Jednak czasami można odnieść wrażenie, że jest się w przedszkolu, bądź jeszcze niżej. Ktoś wspomniał (tak jak to jest i w zasadach), że
na serwerze jesteś gościem. To halo, to jest serwer publiczny, każdy ma prawo wejść i grać, a nie może zostać wywalony bez zasady. Jak nie chcecie żeby lepsi od Was wchodzili, to proponuję wykupcie sobie serwer z hasłem. Ale nie no, przepraszam, zapomniałem że w takim przypadku nie ma jak nabijać statystyk... No cóż. Wywalanie za nic to jedno, natomiast zupełny brak reakcji na łamanie zasad to drugie. Grałem dziś na tym serwerze (o tak z nudów), ktoś dostał kicka od admina. Oki jest fajnie, następnie zaczyna się fala zabić od claymorów, ale mimo zgłoszeń żaden admin nie zareagował. Co lepsze, admin (nie podam teraz nicku, bo nie pamiętam) wchodził po drabince i zginął na niej od miny. I co? Nic. Super. Nie będę więcej pisał, bo wystarczy wejść i się przekonać samemu (skoro można zbanować 11-sto letnie dziecko za to że zjechało 3 razy 2 adminów pod rząd
![ohmygod :omg:](./images/smilies/icon_omg.gif)
). Mimo wszystko będę tam czasami wchodził, tak dla rozrywki, do czasu aż nie dostanę bana (muszę trafić wreszcie na squad adminów przeciw mnie
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
).
Ogólnie: NIE POLECAMPS:
Jaka szkoda tego serwera, bo jeśli chodzi o jakość gry (ping, reg) jest naprawdę dobry.