Teraz jest 18 lut 2025, 22:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2009, 22:26 

Prześlij mi ten pliczek chętnie obejrzę. Jakoś najnowszy film z battlerecordera mam z 26.
Wchodziłem na wilk bo tam niski poziom, a temat nie będzie zamknięty jeśli nie skończycie błaznować na publicznym serwerze.

PostNapisane: 30 kwi 2009, 11:01 

Tanatos wyluzuj się już, nie zniżaj się do ich poziomu. Rozmowa z nimi przypomina kopanie się z koniem, nie wygrasz.

PostNapisane: 30 kwi 2009, 12:38 

śWIETNY SERVEREK, BARDZO OGARNIęCI GRACZE, śWIETNA ATMOSFERA, WYSOKI POZIOM, DUZO BIEGANIA ALE DZIEKI TEMU
NIE TRZEBA STRZELAC (BO CHYBA NIE O TO W GRACH TEGO TYPU CHODZI), TAK CZY INACZEJ SERVEREK NA FFFFIELKI +

GORONCO POLECAM!!!!!!!!!!

...lol
http://www.esl.eu/eu/player/2610844/

PostNapisane: 30 kwi 2009, 16:50 

Nikey napisał(a):
śWIETNY SERVEREK, BARDZO OGARNIęCI GRACZE, śWIETNA ATMOSFERA, WYSOKI POZIOM, DUZO BIEGANIA ALE DZIEKI TEMU
NIE TRZEBA STRZELAC (BO CHYBA NIE O TO W GRACH TEGO TYPU CHODZI), TAK CZY INACZEJ SERVEREK NA FFFFIELKI +

GORONCO POLECAM!!!!!!!!!!

To było pisane na poważnie? :D :P

PostNapisane: 30 kwi 2009, 19:02 

komar(poland) napisał(a):
Tanatos wyluzuj się już, nie zniżaj się do ich poziomu. Rozmowa z nimi przypomina kopanie się z koniem, nie wygrasz.

Chyba masz rację komar. A miałem ich za normalnych ludzi.
Szkoda, że taki pech z tym battlerecorderem, chciałem popatrzec na siebie jak to morduje pro wilkow na spawnach. To było 28, a mój ostatni plik z br jest z 26 niewiedzieć dlaczego???

NIKEY:
WYSOKI POZIOM?....wysoki ale czego, bo napewno nie gry. Chodziłem tam po łatwe fragi, bo na NSZ dużo trudniej kogos ustrzelić.

PostNapisane: 30 kwi 2009, 20:53 

Tanatos jak widać poczułeś to samo co wiele innych graczy potraktowanych w ten sam sposób na Twoim serwerze.

PostNapisane: 30 kwi 2009, 22:37 

Mogło się zdarzyć, że ktos został wyrzucony z NSZtu niesłusznie z jego punktu widzenia, lub też naprawdę niesłusznie. Jednak prawdą jest że 90% graczy nie wnika w zasady. Na NSZ można kampić na spawnach o ile jest przejmowana flaga.
Szkoda, że nie ma u nas włączonego battlerecordera.
Odnośnie mojego bana na serwerze WILK, szczęśliwym trafem udało mi się dorwać nagranie z battlerecoredea. Przejżałem bardzo dokładnie i tak jak mówiłem: NIE ZABIŁEM NA SPAWNIE NAWET JEDNEJ OSOBY !!!. Po prostu wilk galeon zbyt często ginął z mojej ręki co widać na filmie i za chwilę ban.

PLIK:
http://files.filefront.com/demo1bf2demo ... einfo.html

Kto ma chwilkę niech popatrzy na oszusta galeona.
Dla niewiedzących: Pobrany plik wkleić do: Moje dokumenty - Battlefield 2 - Profiles - Default - Demos. Później odpalamy BF2, wchodzimy w Społeczność i po prawej będzie plik który należy uruchomić. Gdy załaduje naciskać spację do przejścia na odpowiedniego zawodnika. Naciskając Q są dodatkowe opcje. Nie wiem tylko czy da się cofać.

PostNapisane: 1 maja 2009, 01:28 

Naprwade Tanatos wiemy jaka jest prawda i nikomu na tym forum nie musisz nic udowadniać. Wszyscy wiedza jakie sa realia gry na wilku i czego nie powinno sie robic (zabijanie adminow) widocznie ty tego nie wiedziales i zostałeś surowo ukarany :D Ja o dziwo nadal nie mam bana tam, moze daltego ze gralem na wilku ogolnie ze 4 rundy i doczekalem sie tylko jednego kicka + bana tymczasowego (ale w koncu ma sie ten drugi klucz zeby powkurzac pr0adminow ;) )

PS w zasadach jest napisane: Respect Admins czy cos takiego wiec ciezko sie dziwic ze dostales bana;)

PostNapisane: 1 maja 2009, 20:59 

a tu dam inny ciekawszy przyklad kicka. do mojej druzyny wszedl jeden z wilkow, a ja go kulturalnie usunąłem z druzyny, po czym moj brat dostal kicka z informacja team kill, a tym czasem bieglismy na pociag ktory byl pusty. zdziwilo mnie to ale admin jak to sie mowi wie lepiej. zalosny serwer.

PostNapisane: 1 maja 2009, 22:34 

^^LOL Nie dziwi mnie oni często robią takie bezsensowane i głupie rzeczy.
Ostatnio nawet grałem zabiłem 2 razy admina to od razu dali mi kicka i napisali że to za wysoki ping.Coć mój ping wynosił 40 ms

Ostatnio edytowano 1 maja 2009, 22:37 przez VeN0m, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 maja 2009, 22:34 

Powiem wprost - jeśli jesteś dobry, mniej więcej umiesz grać to nie wchodź na Wilk'a. Gdyby nie wszelkie absurdy jakie tam mają miejsce (jak kicki - bądź co lepsze - nawet bany bez powodu, lub za skilla), to serwer byłby nawet fajny, gdyż jest (jak dla mnie przynajmniej) fajny, w miarę niski i ping i bardzo dobry reg. Jednak czasami można odnieść wrażenie, że jest się w przedszkolu, bądź jeszcze niżej. Ktoś wspomniał (tak jak to jest i w zasadach), że na serwerze jesteś gościem. To halo, to jest serwer publiczny, każdy ma prawo wejść i grać, a nie może zostać wywalony bez zasady. Jak nie chcecie żeby lepsi od Was wchodzili, to proponuję wykupcie sobie serwer z hasłem. Ale nie no, przepraszam, zapomniałem że w takim przypadku nie ma jak nabijać statystyk... No cóż. Wywalanie za nic to jedno, natomiast zupełny brak reakcji na łamanie zasad to drugie. Grałem dziś na tym serwerze (o tak z nudów), ktoś dostał kicka od admina. Oki jest fajnie, następnie zaczyna się fala zabić od claymorów, ale mimo zgłoszeń żaden admin nie zareagował. Co lepsze, admin (nie podam teraz nicku, bo nie pamiętam) wchodził po drabince i zginął na niej od miny. I co? Nic. Super. Nie będę więcej pisał, bo wystarczy wejść i się przekonać samemu (skoro można zbanować 11-sto letnie dziecko za to że zjechało 3 razy 2 adminów pod rząd :omg: ). Mimo wszystko będę tam czasami wchodził, tak dla rozrywki, do czasu aż nie dostanę bana (muszę trafić wreszcie na squad adminów przeciw mnie 8) ).

Ogólnie: NIE POLECAM

PS:
Jaka szkoda tego serwera, bo jeśli chodzi o jakość gry (ping, reg) jest naprawdę dobry.

-> PubMovie :D <-

PostNapisane: 1 maja 2009, 23:17 

Aż się nie chce czytać niektórych wypowiedzi...
NP:
"Wchodził dla rozrywki" - a w BF grasz dla pieniędzy :?: :lol:
"Ostatnio nawet grałem zabiłem 2 razy admina to od razu dali mi kicka i napisali że to za wysoki ping" - coś wątpię w Twoje słowa !! nikomu nie dajemy kicka za ping !! :twisted:

Wszyscy piszecie, że Nasz serwer taki i owaki, to po co na niego wchodzicie ?? :idea:
A druga sprawa jeżeli jest niby "lamerski" itp... to dlaczego zawsze jest pełen ?? bo co uważacie, że co łatwe fragi u Nas zdobyć można ?? powiem Wam, że Mi to obojętne czy zginę 30 razy, czy Tanatos zabijesz Mnie 15 razy czy ktoś inny 20 razy. Gram w Battlefielda dla zabawy i zabicia czasu, a nie dla K/D !! Troszkę się rozpisałem...
---Pozdrawiam Wszystkich "Normalnych" I Tych Mniej Ogarniętych Też ---

PostNapisane: 2 maja 2009, 00:10 

tomiangelo.
Ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
1. Dla rozrywki - pośmiać się z reakcji adminów
2. Obejrzyj film z battlerecordera który wstawiłem i zobaczysz że dajecie bany za nic
3. Po co wchodzimy? - Bo to serwer publiczny, lamerski, łatwo zdobyć fragi, zabija się bez wysiłku bo wszyscy dobrzy są banowani.
4. Pełen - bo pełno tam ludzików którzy na NSZ czy PL4FC mieliby poważny problem z zabiciem kogokolwiek bez użycia claymora
5. Także gram w BF2 dla zabawy, nie wnikam w K/D, bardziej mnie rajcuje wygranie rundy, co jest chyba celem całej zabawy, lubie grać drużynowo i niedostawać banów za nic.

PostNapisane: 2 maja 2009, 08:12 

Tanatos, naprawdę, nie gorączkuj się chłopie, szkoda nerwów... :lol:
Z legendą nie wygrasz. Nie ma nawet co walki rozpoczynać. Koń - jaki jest - każdy widzi... :lol:
Ja osobiście na wilkach byłam dwa razy- pierwszy i ostatni (i to z niechęcią, ale znajomi namawiali - wytrzymałam 10 min), bo nie interesuje mnie 3-literowe słowo zaczynające się na S a kończące na F. ;)
A banują Cię i innych dobrych graczy DLA WASZEGO DOBRA! :lol: To właśnie przez troskę adminów wylatujecie - podobno statspadding jest niedozwolony w grze (generalnie). :lol:
... i jeszcze wasze konta mogłyby ucierpieć z tego tytułu.... :lol:

PostNapisane: 5 maja 2009, 10:44 

Ja naprawdę niektórym się dziwie jakie mają problemy. Dlaczego inni gracze nie mają takich weźmy przykład z tunaków grają u nas praktycznie od początku serwera i jakoś żaden się nie skarżył (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) i jest wielu takich graczy co nas odwiedzają i jakoś oni nie mają problemów.Tylko pojawi się jeden z drugim i się zaczyna pamiętaj wchodząc na =wilk= jesteś zwykłym graczem jak inni i nie wiadomo jaką masz range czy skila a nie przestrzegasz zasad lecisz z serwera.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2