Zbanowany mogles byc tylko a bluzgi. Nie pamietam kazdej swojej interwencji ani nie dokumentuje ich screenami(choc zdarza sie) Jednak jedyne bany jakie aktualnie sa na gamesnecie to za bluzgi.
Cytuj:
tak samo ma się do kickowanie nie tylko mnie ale też innych
Ja proponuje bys nie wypowiadal sie za innych graczy...
Cytuj:
np. rozpoczyna się rundą przejmuję flagę ma 4 punkty aż tu nagl ewywala mnie do BF HQ z komunikatem ,że zostałem usunięty z powodu zabijania członkówa swojej drużyny a przecież to w ogóle nie miało miejsca
bez watpienia maczal w tym palce zly admin
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tak sie sklada, ze za TKowanie serwer sam wywala o czym epwno nei wiesz stad twoje oburzenie. Skoro wiec serwer cie wyrzucil znaczy, ze takie wydarzenie musialo miec miejsce. Nie ma on skryptu "uprzedzenia i zlosliwosci" ;]
ScorpiuS tez uwazal, ze zostal ukarany nie slusznie. teraz ty. Wczesniej mialem krotka rozmowe np z 60s, ktory uwazal, ze nie lamal regulaminu - dopiero zacytowanie go przekonalo. Najnowszy przypadek to Draga on tez uwazal/uwaza sie za nie slusznie skrzywdzonego. Cos wszystkie te przypadki alczy. Wiara we wlasna niewinnosc i usprawiedliwianie lamiania zasad "a bo on zaczal, ja sie zdnerowalem i..."
Jest taki dowcip, ze "W więzieniach siedza sami nie winni" ;]
ps. Mysle, ze takie sprawy sensowniej jest przedyskotowac na PM a nie na forum publicznie. Jesli jednak komus to sprawia frajde zaczne robic screeny i ewentualnie publikowac. Tylko komu potrzebna taka "slawa" ?