Teraz jest 24 lis 2024, 00:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2007, 18:29 

Zabbol napisał(a):
mam kolejny problem czemu wyszukiwarka serverów w BFie w ogóle nie aktualizuje mi listy serverów ? Nawet jak odznacze bądź zaznacze wszystkie filtry nie pokazuje mi żadnego servera :?

A na cholere ci ta wyszykiwarka masz tu linka do internetowej wyszukiwarki.

:arrow: Game-Monitor.com

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2007, 19:28 

bo co bo nie mozesz TY zalapac sie na heli to innych wywalic ? ... bez przesady i bez przegiec kazdy robi co chce , ze jest mlotem i nie potrafigrac zespolowo trudno

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2007, 19:58 

Cytuj:
Taaak... wy tylko macie rcona, info serwera ustawia headadmin któremu się nie chce. Stara śpiewka.

A wiesz, ze tak bylo przez 2 miesiace ? No ale taaaak, kazdy wie swoje, ze adminow mamy tylko po to, zeby uzywac ich do swoich celow.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 08:20 

Ja chciałbym zaprotestować w sprawie zmiany map na widzimi się po to głosowanie coby większość mogła zmienić mapkę a nie admin.

się szybko załaduję wbiję na OCS do samolotu już będę rzucał bombki na spawny i w tym momencie się załadował admin i bęc zmiana mapy a ponieważ tych map są 4-ry to tak 4 razy nie chcecie tej mapki to ją wywalcie z listy map.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 13:26 

Boze dramich_wwa ogranij swojego posta bo zacholere nie wiem o co w nim chodzi. :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 14:04 

wlasnie dlatego ocs wyglada jak wyglada, ktos wsiada do samolotu bez druzyny i leci rzucac bomby - i po 2 minutach cale USMC siedzi na lotnisku przez 15 minut.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 14:11 

Nie chcę z toba dyskutować czy ci się podoba mapka czy nie nie o to tutaj chodzi, tylko czterokrotne przeładowywanie mapy bo admin nie lubi mapki może mieć miejsce na prywatnym serwerze a nie publicznym.

Po to są możliwości głosowania na zmianę mapki aby zapewnić że jak większość będzie chciała mapka się zmieni, inna bajka że to bardzo rzadko sie zdaża.

Więc rozwiązania widze dwa albo usuncię ją z listy map albo trudno zaciśnij zęby i graj. jak uważasz że usmc nie ma szans to zmień stronę jak kumaci gracze to szybko zrobią full-capa

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 14:40 

Wlasnie po to chcemy wl. opcji zmiany stron po kazdej rundzie raz jedni maja przesrane raz drudzy. A jesli kumata druzyna to US mozna ja wygrac.

Ale zeby ja caklowicie wyl. to przesada.

A to ze admini robia reset severa po to tylko zeby zminic mape lub wbic sie na sever to juz letkie przegiecie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 19:24 

Cytuj:
A to ze admini robia reset severa po to tylko zeby zminic mape lub wbic sie na sever to juz letkie przegiecie.

Rotfl czy przypadkiem Bog cie nie opuscil ? Oo
Cytuj:
jak uważasz że usmc nie ma szans to zmień stronę

Po to jest autobalans, zeby nie bylo sytuacji jak pare miesiecy temu, ze niektore mapki grane byly w skladach 20 na 12, bo panowie pro nie mogli zniesc, ze graja po trudniejszej/przegrywajacej stronie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2007, 11:31 

Bartg napisał(a):
Cytat:

Rotfl czy przypadkiem Bog cie nie opuscil ? Oo

Mnie raczej nie ale zato chyba ciebie napewno. ( trzeba najpierw w niego wiezyc )

Wiesz gram sobie na ASTER nikogo z PRGK nie ma na servie, nagle wszystkich wywala z severa ( restart ) pierwsza mapa Karkland i odrazu na servie jest trzech graczy z PRGK. Wiec kogo tu bog opuscil.
I nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami.

Bartg napisał(a):
adminow mamy tylko po to, zeby uzywac ich do swoich celow.

Coraz bardziej wydaje mi sie ze tak. chociaz zapewne nie wszystkich to dotyczy.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2007, 11:34 

Coś mi się widzi że czas żeby spadak oper... kogo trzeba.

jak widać są plusy dodatnie i ujemne po przejęciu serwera we "władanie" przez prgk wszelkiego rodzaju bluzgi i głupie zachowania innych graczy zostały zahamowane to plus minus to że na ich miejsce pojawiły się zachowania "adminów"

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2007, 13:11 

Cytuj:
Wiesz gram sobie na ASTER nikogo z PRGK nie ma na servie, nagle wszystkich wywala z severa ( restart ) pierwsza mapa Karkland i odrazu na servie jest trzech graczy z PRGK. Wiec kogo tu bog opuscil.
I nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami.

A nie pomyslales moze, ze te 3 osoby akurat instalowaly cos na serwerze, a serwer restartuje sie zawsze do karkanda ? Poza tym tylko spadak moze miec dostep do samego serwera, zeby go zrestartowac. reszta ma tylko rcona. Ale lepiej puszczac teorie spiskowe na temat adminow.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2007, 14:06 

Bartg napisał(a):
A nie pomyslales moze, ze te 3 osoby akurat instalowaly cos na serwerze,

Server do ok. 10 kazdego dnia jest pusty dlaczego wtedy to "cos" nie instalowali. :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2007, 14:14 

Dobra spokój panowie, bartek zwróciliśmy ci uwagę że na widzimisię zmienianie map nam się nie podoba co z tym zrobisz nie wiem, mam nadzieję że okażesz się tutaj wyrozumiałością i dojżałością.

Proponuję zakończyć dyskusję bo nie zaprowadzi nas do niczego.

A skoro spadak ma dostęp do serwera niech żesz wreszcie zrobi zmianę stron po rundzie.

Ostatnio edytowano 28 sie 2007, 14:16 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2007, 14:15 

dramich_wwa napisał(a):
Proponuję zakończyć dyskusję bo nie zaprowadzi nas do niczego.

Calokwicie sie z tym zgadzam.

PAX

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2