Teraz jest 11 kwi 2025, 13:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 maja 2009, 14:28 

uwierze jak dostane demko ze skarga ;]

PostNapisane: 6 maja 2009, 14:36 

Hmm... gram na tym serwie , bana juz dwa razy wyłapałem .Raz za comandera raz za słownictwo z automatu(pościk na forum lub skok na ich TS i wyjaśnić sprawę).
Fakt na serwie jest dobry REG i można ratio łatwym sposobem podciagnąć.Jest tak że ze wszystkich waszych adminów 60 -70 % zaliczyłbym do dobrych adminów. Faktem jest również że to wasz serwer, wasze zasady.Temat waszego serwera chyba najdłuższy w tym dziale ,więc propozycja dla Wilczków teoretyczna ovcorse (MOŻE ZNIEŚ ZASADĘ SPAWNKILLA)na plackach z tym problemu niema, na NSZ chyba też więc ??Korzyści >> posty się skończą w tym temacie na pewno i u was na forum.
Jest też także u was dziwna interpertacja skilla niektórych graczy przez waszych adminów i tu prosiłbym o rozwagę z waszej strony i obejrzenie sobie demka z takiej gry.Niektórzy naprawdę ogarniają , mają 7 palcy u ręki lub G9 lub RAZERa i potrafią na raz 2,3,4 pięciu zabić serio(żaden wyczyn nawet dla takiej lamy jak ja (przeważnie fuks iks..de).Wpadnijcie na LANa i stańcie za gościem i podpatrzcie co on wyprawia z klawiaturą (najbliższy TTP 2009 LESZNO zapraszamy).
Hmm tyle ode mnie , aha szczupak jak sie robi miejsce dla admina usuwa się ostatniego nie pierwszego.Wiem wiem miałęś takie widzimisię ale cóż niesmak pozostanie ..........Postaram się ciebie unikać na mapce może mnie nie kikniesz następnym razem.....

ps. Nie wszystkie wilki są jednej maści................ serio

pozdr
NIEKUM

PostNapisane: 6 maja 2009, 17:33 

Może i racja było by to jakieś rozwiązanie z zniesieniem tego spawna.Ale przypomina mi się sytuacja jak na początku na wilku było jeszcze zabronione extreme banyhopping i zostało zniesione bo trudno ustalić czy on skakał raz czy dwa dostawał bana i się tłumaczył że to nie jest extremalny bany wiec zostało zniesione.Ale jak było to w regulaminie to jakoś się ludzie po wstrzymywali przed obawą bana a jak zostało zniesione to wchodzi taki jazdujemy ma w łapie tylko GP30 albo M203 i co robi skacze jak zając i strzela a za nic takiego bana nie można mu już dać. Jak byśmy znieśli spawna to by się zaczęło RPK PKM i inne tego typu bronie walnąć się w dogodnym miejscu i nabijać fragi i też byśmy nie mogli nic zrobić.

PostNapisane: 6 maja 2009, 19:13 

To zróbcie lepiej. Zamiast NO SPAWNILLING zróbcie NO SPAWNCAMPING WITH MG (bez campienia spawna z ciężkimi karabinami). To dobre rozwiązanie jak sądzę, gdyż uniknąć deda od karabinu szturmowego (AK-101 bądź M16A2) jest znacznie łatwiej niż od RPK chociażby. Z resztą żaden rozsądny człowiek nie campi na spawnie z karabinkiem szturmowym (żaden rozsądny nie campi na spawnie w ogóle, ale to co innego).

EDIT:
Skypan nie bądź śmieszny :lol: .

EDIT2:
Z biegiem czasu, coraz bardziej mogę polecić ten serwer. Nawet admini zmienili swoje podejście i już są bardziej ludzcy xD.

-> PubMovie :D <-

Ostatnio edytowano 19 maja 2009, 18:32 przez Szczurson, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 7 maja 2009, 11:59 

Hmm może i tak jak piszę szczurson odnośnie PKM czy RPK.Wyłączcie friendly fire i jak pierdyknie z m203 sam zginie to mu się znudzi.

PostNapisane: 7 maja 2009, 22:32 

Co mogę powiedzieć o tym serwerze?
Osobiście uważam, jest jest dobry. Oczywiście to, jak się gra nie zależy od serwera, ale od ludzi na nim grających =] Nie wiem, czy można tam zaliczyć 'łatwe fragi', czy nie - dla mnie czegoś takiego nie ma, a każdy frag jest zasłużony ^^,
Do niedawna był to serwer tylko "Infantry' i wyłącznie na mapie 'Strike at Karkand'. Zasadniczo odpowiadało mi to. Akcja zawiązywała się szybko - liczyły się głównie umiejętności. Ostatnio zostały wprowadzone pewne zmiany: do gry weszły inne mapy oraz pojazdy. Uważam, że to i dobrze, i źle. Dobrze, gdyż urozmaica to rozgrywkę, wprowadza trochę więcej akcji. Więcej się dzieje. I w związku z tym dochodzimy do pewnego minusu wprowadzenia pojazdów. Czasami robi się tzw. 'maniana'.
Poza tym obecność pojazdów wymusza istnienie grenadierów. Często 2/3 całej drużyny nosi ze sobą 'rurki'. Dlaczego uważam to za coś złego? Zasadniczo nie przepadam za byciem grenadierem, ale jak kilka razy w krótkich odstępach czasu zostaję zabity przez czołg/hummera/APC/inny transporter, to chcąc nie chcąc muszę zmienić klasę i strzelać rakietami... Nie jest to jednak jakaś masakra i są to raczej sporadyczne przypadki =]

Podsumowując - gram na tym serwerze kilka miesięcy(? Nie pamiętam, kiedy kupiłem BF2). Ogólnie gra się tam dobrze, jednak jak trafię na dobrych ludzi, którzy grają zespołowo, to gra potrafi wciągnąć na długie godziny i staje się jeszcze lepsza =] Wygląda też na to, że gram zgodnie z zasadami, gdyż nie dostałem tam jeszcze bana (tylko raz byłem komendantem przez chwilę i na mnie nakrzyczeli ;] ).
Oczywiście Wy na pewno macie inne poglądy, ale dzielą nas setki godzin gry i ogólnej praktyki w strzelankach, więc nie mam się czym przejmować. Temat dotyczy serwera klanu WILK, więc wyraziłem swoją opinię na jego temat.

Pozdrawiam, MTS

PostNapisane: 15 cze 2009, 00:28 

8)

Ostatnio edytowano 15 cze 2009, 16:15 przez tomiangelo88, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 15 cze 2009, 11:56 

Az dziw ze tacy powaznie wygladajacy ludzi zachowuja sie jak dzieci xD BTW whocares? xD

PostNapisane: 15 cze 2009, 14:24 

Zgadzam sie Grubber :D

Co do serwera to weźcie tego karkanda 32 dajcie zamiast 64 bo tak to więcej biegania niż strzelania ;|

PostNapisane: 15 cze 2009, 23:42 

He he Yazi. Z kondycja na bakier? :)
Na Plackach masz cały czas karkand 32 i poziom też dośc niski.
Poza tym na plackach nie wyrzucają za zabijanie placków.

PostNapisane: 16 cze 2009, 08:07 

Masz rację Tanatos z twoim G36 łatwo ci idzie n/c , ale nie zawsze niop.Dla ciebie zdecydowanie za niski poziom na Plackach...

PostNapisane: 16 cze 2009, 12:57 

Nie jestem pro, nie gram jednym typem broni, a poziom mojej gry zależy od poziomu gry przeciwnika. Na wilkach byłem przeważnie w czołówce, co przypłaciłem banem (filmik z br to pokazuje).
Nie twierdzę, że placki słabo grają, ale nie tylko klanowicze grają na PL4FC. Super jest to, że nikt nie płacze tam za "spawny" , chętnie zlikwidowałbym to na NSZ gdyby ode mnie to zależało.
Ogólnie z wilkami dobrze mi się grało, ale zawsze znajdzie się jakaś czarna owca, która się obrazi że nie może mi dać rady, cóż trudno.
P.S.
Troche mi to zajęło ale uświadomiłem sobie że zasada: "no spawnkilling" jest beznadziejna. Jeśli ktos się koło mnie odrodzi to jak postąpić? Czekać aż do mnie strzeli? Uciekać? A może napisać: "sory właśnie się odrodziłeś, rozbiegnijmy się w pokoju". Parodia.
To coś jak na zagranicznych serwerach "no bunny". Przeskoczyłem suporta, strzeliłem mu w plecy i kick za bunny. Czyli jak? Nie odrywać się od ziemi? To jakl wskoczyć za murek?

PostNapisane: 16 cze 2009, 12:59 

RPK_Tanatos napisał(a):
To coś jak na zagranicznych serwerach "no bunny". Przeskoczyłem suporta, strzeliłem mu w plecy i kick za bunny. Czyli jak? Nie odrywać się od ziemi? To jakl wskoczyć za murek?

Dlatego nie warto grać na zagranicznych :P

PostNapisane: 16 cze 2009, 13:06 

RPK_Tanatos napisał(a):

Dzojo[PL] napisał(a):
RPK_Tanatos napisał(a):

Dlatego nie warto grać na zagranicznych

W porównaniu z zagranicznymi serwerami (głównie Niemcy i Francuzi) polskie (większość) mają wysoki poziom. Bynajmniej dla mnie. Pomijając WAIBy oczywiście.

PostNapisane: 16 cze 2009, 13:13 

LinuxI7 napisał(a):
RPK_Tanatos napisał(a):

Dzojo[PL] napisał(a):
RPK_Tanatos napisał(a):

Dlatego nie warto grać na zagranicznych

W porównaniu z zagranicznymi serwerami (głównie Niemcy i Francuzi) polskie (większość) mają wysoki poziom. Bynajmniej dla mnie. Pomijając WAIBy oczywiście.

Oczywiście, że polskie mają wyższy poziom :P
Na niemieckich jakieś dziwne zasady typu no bunnyhopping (jak można bez tego grać? ;0 :D )

Ale to jest temat o wilku, więc piszmy o nim :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2