Teraz jest 27 lis 2024, 11:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 17:55 

upatol napisał(a):
Dobra.. moze przestaniecie sobie ssać palce i jakies konkrety wrzucicie na forum? bo na moje to " nie ma screena , nie ma sprawy " tyle na ten temat..

Proponuje EOT

Ja tam nie czuję potrzeby niczego udowadniać - ja to wiem, ludzie z którymi grywam to wiedzą, a całą resztę, potrzebującą dowodu, mam serdecznie i głęboko w poważaniu...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 23:02 

Wystarczy jak kazdy bedzie szanowal i przestrzegal zasad a nie bedzie problemow .
Napisze po polsku najbardziej nie przestrzegane zasady:
Zamkniete bazy-
1. NIE atakowac przez pojazdy latajace i ladowe oraz nie ostrzeliwac artyleria.
2. NIE wchodzic i nie zabierac jakie kolwiek pojazdy oraz niszczyc uav , scan , arty [ chyba ze sa poza locked base ].

Komendant -
NIE moze wchodzic do zadnych pojazdow oraz stacjonarnych karabinow , wyrzutni rakiet itp. ma wykonywac swoja prace w 100%

TK-
NIE podchodzic pod startujace samoloty [ lub inne pojazdy ] , bo jak ktos to bedzie specjalnie robil to on poleci z serwerka a nie ten co zabil .

Co do reszty zasad nie ma zastrzezen bo ciezko kogos zlapac na stats pading [ czy jak to sie tam pisze ] czy spawnkilling .

Szanujmy sie nawzajem a gra bedzie przyjemniejsza.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 23:19 

BODZIU_RAT napisał(a):
Komendant -
NIE moze wchodzic do zadnych pojazdow oraz stacjonarnych karabinow , wyrzutni rakiet itp. ma wykonywac swoja prace w 100%

Idiotyzm...

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 01:45 

jason.paury napisał(a):
BODZIU_RAT napisał(a):
Komendant -

Idiotyzm...

Moze dla ciebie i innych gosci ale chodzi o to ze komendant ma dowodzic a nie strzelac do innych i zajmowac pozycje w pojazdach [blokowac je] itp.

Z reszta mam gdzies wypowiedzi i pretensje innych graczy , jak cos sie nie podoba to moze zmienic na inny serwer , u nas jest pilnowany porzadek.
Podam przyklad :
Byl gosc co dostal 2-3 kicki za atakowanie zamknietej bazy samolotem , poinformowalem go slownie i pisemnie o zlamaniu zasad , ale i tak to nie pomoglo bo dalej robil co chcial wiec dostal bana i takich przypadkow jest sporo lub komendant co latal helikiem lub samolotem i mial gdzies reszte graczy.
Sadze ze reszta wypowiedzi na ten temat nie ma sensu i kazdy kto chce sie wypowiedziec na temat panujacych zasad na serwerze klanowym PTG rownoznacznie wiaze sie z brakiem inteligencji.
Uprzejmie prosze o fair play a nie bedzie pretensji i niesnasek miedzy nami .
Naprawde szanujmy sie jak ludzie i traktujmy to jako sport [ CZYSTA rywalizacja ] a nie jak dzungle lub piaskownice .
Pozdrawiam i zycze milej gry na scenie BFa.

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 02:01 

BODZIU_RAT napisał(a):
Moze dla ciebie i innych gosci ale chodzi o to ze komendant ma dowodzic a nie strzelac do innych i zajmowac pozycje w pojazdach [blokowac je] itp.

Stary, dziś grałem na tym twoim uber-pro-servie i gdybym jako komendant nie wsiadał do czołgu, nie wsiadał do tow'a, nie strzelał do przeciwników, i nie przejmował flag, to mój super-team zostałby bez flag po 3 minutach. Są kolego granice zdrowego rozsądku i jak jedzie mi do bazy kawaleria pancerna, a stoi w bazie pusty czołg, to szczytem DEBILIZMU jest nie wsiąść do niego i nie walczyć. Potem wsiada się do tow'a a na koniec strzela się z ERYX'a i po kawalerii zostaje tylko niesmak. Rozumiem, że jak są inni chętni, to komander nie powinien zajmować pojazdów, ale jak mają stać puste i dodatkowo zostać użyte do ataku na daną flagę, to sory. Po prostu niektórym graczom w główkach się nie mieści, ze można rzucić UAV pomiędzy jednym fragiem a drugim, a biegnąć z czołgu do apc rzucić arty. Ale są ludzie, którzy to potrafią - uwierz.

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 03:48 

Zgadza sie sie nie mowie ze nie , ale w wiekszosci sa tacy co nie potrafia zgrac jednego z drugim wiec zastrzeglismy taka opcje co do komendanta zeby nie wsiadal do pojazdow itd. po co sie wnerwiac niepotrzebnie.
Jesli komendant jest zagrozony itd. to jasne ze moze sie bronic strzelajac z broni recznej , a jesli druzyna przegrywa tzn. ze jest slaba lub nie jest zgrana a komendant i tak ma wykonywac swoja prace [w "punkcie dowodzenia"] i nie wychylac nosa bo takie jest zadanie glownego dowodcy czyli na okraglo obserwowanie pola walki.
Zrozum ze ustalajac takie zasady nie kierowalismy sie byle czym lecz doswiadczeniem na innych serwerach i tak samo widzielismy u nas co robia ludzie bedac commanderem , czyli walczyli zamiast dowodzic i wspomagajac teamy i lone wolf.
Naprawde u nas nikt niczego nie robi na zlosc innym i wierz mi ze sa oszolomy co maja wszystko i wszystkich gdzies wiec eliminujemy takich delikwentow poprzez kicki i bany i mam nadzieje ze nauczy to ich pokornosci i czystej gry na przyszlosc .

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 13:02 

Sorki ze sie wtrącam dopiero zaczynam przygode z Bfkiem ale dla mnie troche te zasady sa dziwne.

np: z tym komendantem troche dziwne bo to tak samo jakby komendant przejoł jakąs baze wroga i w odwecie wróg wysyła tam jakas grupe zeby odzyskac ta baze no i co ten komendant ma używac tylko swojej broni zeby sie bronic. jak przecierz może uzyc np: stojącego tam Colt M1914 czy MG08 napewno ma wieksza szanse na przezycie. a twoje zasady mowia ze nie moze tego użyc bo to wbrew przepisom.

u mnie to tak wyglada.
nikogo nie chce tym uraźic ani obrażac to tylko moje zdanie

Do zobaczenia w BFku :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 17:20 

troche nie kapish to nie jest temat do rozmowki o przygodach tylko o serwerze PTG i zasad a raczej zasad wewnetrznych klanu PTG

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 19:03 

EDDIE_PL napisał(a):
troche nie kapish to nie jest temat do rozmowki o przygodach tylko o serwerze PTG i zasad a raczej zasad wewnetrznych klanu PTG

A o czym ja mówie o kreskówce na polsacie czy o zasadach panujących na serwerze PTG?

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 20:02 

lol

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2007, 11:54 

marciox1616 napisał(a):
Sorki ze sie wtrącam dopiero zaczynam przygode z Bfkiem ale dla mnie troche te zasady sa dziwne.

np: z tym komendantem troche dziwne bo to tak samo jakby komendant przejoł jakąs baze wroga i w odwecie wróg wysyła tam jakas grupe zeby odzyskac ta baze no i co ten komendant ma używac tylko swojej broni zeby sie bronic. jak przecierz może uzyc np: stojącego tam Colt M1914 czy MG08 napewno ma wieksza szanse na przezycie. a twoje zasady mowia ze nie moze tego użyc bo to wbrew przepisom.

u mnie to tak wyglada.
nikogo nie chce tym uraźic ani obrażac to tylko moje zdanie

Do zobaczenia w BFku :)

Jezeli komendant odzyskal kontrole nad flaga to w tym czasie wszyscy gracze sie odradzaja i walcza. Wtedy komendant dalej robi swoje czyli stara sie im pomoc wydostac z tej flagi by przejac nastepne.
Jesli dalej bedzie walczyl i zginie to jak inni dostana UAV czy inne supply? :roll:

A latajacy komendat to juz czyste przegiecie :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2007, 13:46 

zdzi$eq napisał(a):
jason.paury napisał(a):
zdzi$eq napisał(a):
jason.paury napisał(a):
Tiaa... a jak przychodzi nam grać F-35B, to "draw'ujmy" rundę i jedziem dalej w J-10...

no to teraz zalolowales :lol:

tego jeszcze nie widzialem zeby ktos konczyl runde przed czasem :shock: :lol: :D

No to widać musisz jeszcze wiele zobaczyć, bo takie rzeczy na PTG to normalka - szczególnie na Dalian Plant

gosciu nic do ciebie nie mam, ale wysuwasz fakty wyssane z palca :roll:

powiedz kiedy to bylo zobacze w log'ach czy jest wzmianka o tym.

Jason nie ssie (przynajmniej Roba tak mówił), a co do tego Dalian to normalka i Jason wie o czym mówi bo wtedy też byłem i też sie wnerwialem ze J-10 ma caly czas druga strona a ja latam plastikowym f35b.
Co do daty to tez smieszne troche :D Ja tam zapisuje skrzętnie wszystkie rozgrywki i wynik od półtora roku. Generalnie wasz serwer jest pod względem banów za free dla mnie ulubiony :D Pzdr !

Co do commanderowania, nie raz ktoś z nas byłe komendantem i zgadnij czym sie to kończyło ? Kickiem . A czemu? Tego nikt nie wie...

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2007, 23:11 

Nie macie czym sie przejmowac teraz na serwerku jest wolna amerykanka .
Latajcie sobie komendantem w jetach , helikach , atakujcie zamkniete bazy , kogo to teraz obchodzi - na pewno nie mnie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 13:16 

No to widac jest coraz lepiej* !

*gorzej

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 14:30 

BODZIU_RAT napisał(a):
Nie macie czym sie przejmowac teraz na serwerku jest wolna amerykanka .
Latajcie sobie komendantem w jetach , helikach , atakujcie zamkniete bazy , kogo to teraz obchodzi - na pewno nie mnie ;]

Ok, obraź się :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2