Teraz jest 22 cze 2025, 20:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 cze 2009, 23:13 

Dzięki tomi, wiem jak to jest z tymi adminami, sam kiedys miałem problemy emocjonalne, ale już prawie je zwalczyłem.

PostNapisane: 19 cze 2009, 10:02 

No prawie idealnie zaczyna się robić , mam nadzieję że wasi niektórzy admini w końcu emocjonalnie dojrzeją.Trzymam za nich kciuki 8) .A jak będzie to zobaczymy, po kilka screenów mam w zanadrzu , i nie będe ich na razie wyciągał.

pozdr
maly^^miki

PostNapisane: 19 cze 2009, 11:41 

Ja tam grałem sporo na tym serwerze i ani razu kicka nawet nie dostałem^^

PS. Tuszyn szantażysta :mrgreen:

PostNapisane: 21 cze 2009, 16:38 

Do dzis miałem dobre zdanie o tym serwerze,ale gdy dostałem bana za to ze zabiłem admina z pistoletu (czyt. byłem lepszy) zmieniłem zdanie.Nawet sami admini teraz zaczynają zabijac na spawnach taki Jolinar lezy z PKM i wali w tych co sie dopiero odrodzili a ci co zwrócą mu uwagę są banowani natychmiast bez jakiegokolwiek wytłumaczenia.Wynika to chyba z tego ze wilki juz nie mają kontroli nad tym serwerem bo poprostu sobie nie radzą wiec czs najwyższy isc na emeryture.

PostNapisane: 21 cze 2009, 18:04 

ooo widzę przyszło "Złote Dziecko klanu z KB" , nie będę bronił Jolinarka, bo nie widziałem sytuacji, ale co chcesz pokazać tym, że przyleciałeś tu na skargę?? a na emeryturę to idź Ty, wraz z resztą "przedszkola z KB" , pozdrawiam i mam nadzieję, że gra na Naszym serwerze, sprawi co niektórym wiele radośći... pozdrawiam

PostNapisane: 21 cze 2009, 18:43 

O widze ze tomi nie panuje nad klanem,ale to nie oznacza ze musicie banowac graczy ktorzy zwracaja wam uwagę.I wez nie obrazaj bo ja cie nie obrażam a to ze niektórzy w twoim klanie sa tacy jacy sa to juz nie twoja wina a dzieci to jestescie wy bo "jak admin wchodzi na serwa to usuwa ostatniego a nie pierwszego" jak to ktoś napisał.POZDRO>:)

PostNapisane: 21 cze 2009, 19:19 

Nie do Mnie z pretensjami, że zostałeś zbanowany !! już nie raz Wasz klan łapał minusy, więc nie dziw się, że za lekki grzeszek dostałeś BAN-a !! My dzieci <myśli> rozbawiłeś Mnie :) ale nie o to tu chodzi :) pozdrowienia dla wszystkich

PostNapisane: 21 cze 2009, 19:48 

Czy ja cie prosze zebys mnie odbanował?NIE,wiec po co to piszesz?

PostNapisane: 21 cze 2009, 20:39 

jak juz placzesz na tym forum to pisz prawde za co dostales bana, a dostales nie za zabicie admina bo to juz jest smieszne jak to czytam tylko za slownictwo. Na naszym serwerze bana mozesz dostac za obraze admina i innych graczy.

PostNapisane: 21 cze 2009, 22:06 

Widze że franek płacze za bana ale nie napisze za co dostał wiec franek nie dostałes bana za to ze mnie zabiłes tylko za ze napisałes (cytuje) FUCK YOU wiec wszystko muwi samo za siebie

PostNapisane: 21 cze 2009, 23:44 

A może po prostu odbierzecie adminki wszystkim na których znajdzie się screen/inny dowód że nadużyli swojego przywileju i dacie tym którzy naprawdę na nie zasługują i będą banowali tylko za łamanie regulaminu? Nie będzie więcej płaczu (a nawet jeśli to będzie wiadomo że to wina płaczącego czyli zbanowanego)

PostNapisane: 22 cze 2009, 08:15 

Fr4n3k napisał(a):
Nawet sami admini teraz zaczynają zabijac na spawnach taki Jolinar lezy z PKM i wali w tych co sie dopiero odrodzili a ci co zwrócą mu uwagę są banowani natychmiast bez jakiegokolwiek wytłumaczenia.

Co do tego zgodzę się w 100%
Wyjaśnię dlaczego zostałem u was zbanowany ...
Otóż zostałem zabity pare razy z rzędu przez paru kolesi z waszego klanu na spawnie . Ok pewnie parę razy z rzędu przechodziliście przez spawny na placu (o ile pamięć mnie nie myli ) .
Wszystko było ok , ale jak powiedzieliscie lub daliście warna zapiemu (taki sniper ktory was zawsze jedzie ) za spawnkilling , to deczko się z irytowałem bo graliśmy obok siebie i widziałem że nie mógł nikogo na spawnie zabić . Do tego doszło słowo Ciu* tylko że te słowo było tak jakby źle napisane lub koleś nie wiedział jak to się pisze i zapewne nie znał znaczenia tego słowa , więc mu je wytłumaczyłem w pośredni sposób .
Dalej już wiadomo....
Grając pod prefixem PL4FC musiałem was przeprosić .
Czasami wbijam na wasz server i dalej widzę waszą wewnętrzną zasadę ( czego gracz nie może to może każdy =wilk= z adminką , a jak skil zawodzi zawsze jest adminka )

Pozdro all.

PostNapisane: 22 cze 2009, 08:35 

Jakoś inni gracze za takie rzeczy dostaja Warna,a jednak jak gracz o nicku =FH=fromhell obrazał i wyzwywał wszystkich to nic nie robiliscie tylko jak ja mu odpisałem to od razu ban.I niepłacze bo na waszym serwerze szkoda poprostu grac bo kazdy gracz moze liczyc sie z tym ze w kazdej chwili dostanie bana i nie wiadomo za co.

PostNapisane: 22 cze 2009, 12:48 

Po zdjęciu widać, że nie ma dużo dzieci w klanie. Pozabierajcie adminki tym, na których są skargi i będzie po sprawie. Admina będzie miało 10 osób i nie będzie płaczu na =wilki=

PostNapisane: 22 cze 2009, 13:03 

Hmm tomiangello ty powinines się nie wypowiadać bo to co odpier..... jak mieliście mapki CQ to w pierwszej kolejności bym ci zabrał adminkę.Ale oczywiście twoja strona wygrywała i na jednej fladze stali na spawnach i cieli co popadnie , na flagę nikt nie wchodził bo po co ratio 50:4 nikt nie zauważył z czego 40 killi było z spawnkillu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2