Teraz jest 17 lut 2025, 17:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 18:40 

Fireworkss
Fireworkss napisał(a):
Niestety zludne nasze nadzieje na bany dla niektorym klockow z X*7 nie mowiac tu o cziterach

nie kapuje
ze masz maly skill to nie znaczy ze jak ja cie pojade to odrazu cheater ,.... jezeli chodzi o samsona hmmm . ma czystego skilla tak samo jak commande4r mial do puki scena go nie zjechala o dodatek , w sensje klawy ITP.
hmmm ps2 masz jaklies screeny? bo jak nie to kup [cenzura] /est jak nie ktorzy z nas . <lol2> zart > :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 18:59 

Tak tak... Teraz wszyscy maja problemy z klawiaturami G15, klucze mają od kolegów którzy coś tam zrobili ale nikt o tym nie wiedział.. W ogóle w wczoraj zamiast mnie grała moja babcia... Mówię Ci... ta to ma skilla....

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 19:15 

Za G15 nie masz wpisow w bazie PB :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 19:23 

EDDIE_PL napisał(a):
Fireworkss
Fireworkss napisał(a):
Niestety zludne nasze nadzieje na bany dla niektorym klockow z X*7 nie mowiac tu o cziterach

nie kapuje
ze masz maly skill to nie znaczy ze jak ja cie pojade to odrazu cheater ,.... jezeli chodzi o samsona hmmm . ma czystego skilla tak samo jak commande4r mial do puki scena go nie zjechala o dodatek , w sensje klawy ITP.
hmmm ps2 masz jaklies screeny? bo jak nie to kup [cenzura] /est jak nie ktorzy z nas . <lol2> zart > :D

Czlowieku do ciebie nic nie mam a co do Samsona i Commandera to zostali przylapania na czitowaniu i juz. Wiec gowno mnie to obchodzi ze mowia ze nie czituja bo jak tu wiezyc cziterowi. A [cenzura] /est nie kupie bo nie bawi mnie taka gra i nie zejde do takiego poziomu jak Samson lub Commander.
Dla mnie byli, sa i beda cziterami i nic tego nie zmieni.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 20:10 

Ej panowie ja was prosze dajcie sobie siana nie robcie tu burdelu. Jedyne co jest prawda Eddi to ze paru waszych gracze nie potrafi sie czase, czesto , zachowac i sam widzisz ze juz kilka osob to zauwazylo i tu pisze .

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 21:21 

duncon napisał(a):
Ej panowie ja was proszę dajcie sobie siana nie robcie tu burdelu. Jedyne co jest prawda Eddi to ze paru waszych gracze nie potrafi sie czase, często , zachować i sam widzisz ze juz kilka osob to zauważyło i tu pisze .
I kto to pisze, sam nie jesteś lepszy, bluzgasz na czacie (chcesz to wkleję parę logów z Krapa), a na Voipie to odechciewa sie grać z Tobą w Teamie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 21:55 

coz taki mam charakter :twisted: , ale po co na forum zaczynac dyskusje kto bardziej jest winien czegos itp ? ...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 17:56 

Mam sprawe. Moglby ktos wlaczyc Auto balance na Asterze? Bo to jest bezsensu jak przegrywajaca druzyna zaczyna przechodzic do wygrywajacej i robi sie 25 graczy Vs 7 :omg: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 19:20 

Fakt od jakiegos czasu AB nie dziala :/

kolejna porcja pro graczy na poziomie :

KUCIC - sedzial w scianie , niestety nie mam lepszego screenu co chwile ginalem , pacan uwazal ze jak nie ma zadnych zasada to i glichowanie jest na miejscu....

Obrazek

TK dla samolotu

Obrazek

C4 pod helke

Obrazek

TK dla samolotu

Obrazek

tyle na dzis ;]

a tak w ogole ja rozumiem fajnie sie lata jetem czy helka ale ostatnio na serwie wzglednie jest ok poza parom jelopami czasem , moze warto jednak trzymac poziom i nie robic celowych TK oraz podkladac sie ? ...

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2007, 17:06 

Sa jeszcze w ogole admini na tym serwie czy juz nikt nie ma rcona? Bo moze trzeba pomyslec nad nowymi adminkami.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2007, 17:41 

Przydałyby sie też jakieś zasady :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2007, 18:54 

e tam jest dobrze jak jest ale admini by sie czasem przydali jak widac nadal lipa :/

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2007, 20:40 

zasady można dać 2 no glitch i no cheats :) i jest dobrze, tylko przydało by się paru adminów :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2007, 09:27 

Sensowne zasady to bez bugów, cheatów, świadomego TK- chociaż tutaj można poprostu ustawić za 3 TK kick, bluzgi, tak jak było kiedyś za dobrych czasów adminowania drago i lailona na gamesnecie.
Paru się wtedy nawróciło....

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2007, 10:12 

No tak Dramich... Tylko teraz głupi przykład:

Bronisz hotelu na karkandzie... commander zaznaczył Ci piechotę idącą ze spawna usmc, środkiem koło daszku. Teraz chcą łatwo sprawę załatwić rzucasz hmm 3 granaty... Spawnuje się 2 z Twojego teamu, wbiega na to jeszcze jakiś rambo i już masz 3 TK... Oczywiście koledzy nie wiedzą dlaczego przypadkiem zginęli od Twoich granatów i jest punish... I taki sposób lecisz z serwera :)

Fakt, że czasami TK jest celowe i chętnie by sie wpisał !k masterkillerek TK ale nie ma jak ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2