tomiangelo88 napisał(a):
kto Was zmusza do grania na =wilk-u= ?? jak już wchodzicie na Nasz serwer to starajcie się przestrzegać zasad...i uważam, że nie będzie problemów

nie piszę, że każdy co wejdzie łamie zasady, ale jak już wchodzi i łamie te zasady to niech później nie przylatuje to na forum, ze skargami że to i tamto

a co do Admin-ów, nie ma ideałów i każdy jest inny, Sam jestem admin-em na =wilk-u=, ale staram się być bezkonfliktowy, wyrozumiały, i nie rozdawać ban-ów na lewo prawo, co mi się myślę narazie udaje

jeszcze raz wspomnę, nikt nie jest idealny...i trzeba szanować, każdego takim jakim jest...

pozdrawiam =wilk= tomiangelo88
Wez sie przeczytaj i czytaj mnie

daliscie mu kicka za tweaka

nie nagrałem rozmowy akurat o tym ^^ ale z tego co wy się tłumaczyliście to jestescie siusiuMajtki

ja rozumię ban za glitch itd ale za usera ? przynajmniej żeby koleś używał ^^ ale wy stwierdziliscie że inni mówią ze w niego nie wchodzi , a on jedzie was hurtowo (to cos co sie nazywa wilk) to trzeba mu dać bana ?

rolf jesteście żalowi
Jest tam pare kolesi z którymi warto grać i nie wiem dlaczego oni w tym klanie siedzą ale reszta no to sry , jakaś pomyłka genetyczna .
Pozdro od:
EDDIE_PL
Tweaks.con|Marihuana
Lucky|$h0t3r
a i od Herbiego