Teraz jest 17 lut 2025, 13:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 12:49 

...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 13:01 

JUHA napisał(a):
eee zamknac topic :?: ciekawe... nie to ze oczekuje jakiejs kary bo kazdy klan ma wlasne zasady, ale... zastanawia mnie jak to sie skonczy... ... ale CQF nie moze sobie powolic na "zwolnienie" Stefana wiec... bardzo jestem ciekaw jak ta przygoda sie zakonczy 8)

Aby Wszyscy mogli spać spokojnie nie mając nocnych koszmarów zbanuje Stefana na serwerze GamesNET.pl.

@JUHA - Dodam jeszcze tyle, że to jest jedyna kara jaka może Stefana spotkać.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 13:08 

Ale mi nie o to chodzilo... juz mowilem... nie banuj go ty(L)ko dlatego ze napisalem wczesniejszego posta bo nie mial on na celu zalatwienie Stefanowi bana ani wywalenie go z klanu... Chodzilo mi o zwrocenie uwagi ze jak byla afera z kims innym to bylo o tym glosno a jak dotyczy to Stefana to jest proba wyciszenia... Zreszata to nie mnie zabil wiec nie karaj go przez wzglad na mojego posta... mi chodzi ty(L)ko o to zeby klanowcy rowniez mieli chwile "slawy" bo wtedy jest szansa ze nie beda ponad "prawem"...

Edit: moim zdaniem jakas kara typu ban albo wyrzucenie to w tym wypadku glupia kara... banem to mozna karac dziecko ktore nic nie rozumie i non stop TK-uje. Stefana do tych osob nie zaliczam wiec chcialem ty(L)ko zostawic na dluzej otwarty temat zeby inni tez mogli sie wypowiedziec i to przeczytac i to jest dla mnie wystarczajaca "kara". Nie zgadzalem sie poprostu z tym zeby odrazu zamykac temat bo odebralbym to wtedy tak ze nie ma sensu mowic o "lamaniu prawa" przez klanowiczow bo i tak temat zostanie szybko zamkniety i uciszony... a ostatecznie doprowadziloby to do tego ze wielu klanowiczow niczym by sie nie przejmowalo...

Ostatnio edytowano 27 gru 2005, 13:19 przez JUHA, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 13:16 

:lol: :lol: :lol: :lol:

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 13:17 

JUHA napisał(a):
Ale mi nie o to chodzilo... juz mowilem... nie banuj go ty(L)ko dlatego ze napisalem wczesniejszego posta bo nie mial on na celu zalatwienie Stefanowi bana ani wywalenie go z klanu... Chodzilo mi o zwrocenie uwagi ze jak byla afera z kims innym to bylo o tym glosno a jak dotyczy to Stefana to jest proba wyciszenia... Zreszata to nie mnie zabil wiec nie karaj go przez wzglad na mojego posta... mi chodzi ty(L)ko o to zeby klanowcy rowniez mieli chwile "slawy" bo wtedy jest szansa ze nie beda ponad "prawem"...

Ale to jest odpowiedź na Twoje pytanie. Sytuacja jak i temat dokładnie tak się kończy. Dalsza dyskusja nie ma sensu, bo i tak nikt nic więcej nie wynegocjuje.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 13:27 

To ja jeszcze raz ty(L)ko powtorze 8) Moim zdaniem jakas kara typu ban albo wyrzucenie to w tym wypadku glupia kara... bananem to mozna karac dziecko ktore nic nie rozumie i non stop TK-uje. Stefana do tych osob nie zaliczam wiec chcialem ty(L)ko zostawic na dluzej otwarty temat zeby inni tez mogli sie wypowiedziec i to przeczytac i to jest dla mnie wystarczajaca "kara". Nie zgadzalem sie poprostu z tym zeby odrazu zamykac temat bo odebralbym to wtedy tak ze nie ma sensu mowic o "lamaniu prawa" przez klanowiczow bo i tak temat zostanie szybko zamkniety i uciszony... a ostatecznie doprowadziloby to do tego ze wielu klanowiczow niczym by sie nie przejmowalo...

Nie mnie temat dotyczy, nie ja decyduje, ja napisalem co mi na sercu lezalo :P bana zdejmij bo nie ma po co dawac :P i zycze milej gry na serwerze :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 13:56 

a ja bym go poszatkował, zbanował, wyrzócił z klanu, zrobił tatuaż na cole TK'ilował na serverze Games NETu.

A tak na serio zgadzam się z Juhą. Co do każdego słowa.

Tylko nas tak nei reprezentuj na meczach w nc -_-

ps. poweidzcie mi czy to ten Stef4n jest adminem na cb czy tylko sie gdzieś przesłyszałem?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 14:04 

Vesp3r napisał(a):
ps. poweidzcie mi czy to ten Stef4n jest adminem na cb czy tylko sie gdzieś przesłyszałem?

był, jest i będzie. Adminuje puchar OC i EC.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 14:09 

JUHA ma sporo racji w tym co pisze

HardAttack ma serwer "rankingowy" od tygodnia i przyznam się szczerze najbardziej upierdliwi w żadaniach są własnie gracze uklanizowani ( szczególnie Ci z tzw najlepszych klanów ) non stop sypią się żadania w stylu:

wywalcie xxx ( gdzie xxx to nick gościa )
zróbcie dla mnie miejsce
no kur... czego go nie wywaliliście
zmieńcie mape na taką ( zazwyczaj chodzi o mapkę z heli )
zmieńcie mówie wam mapkę
gość ma wallhacka - (bo wiedział ze ktoś jest za murkiem UAV się kłania)
kurr wywalcie gościa on cheatuje

itd itp. 95% wypowiedzi od ludzi z kalnów - nieukalnizowani sa zadowoleni z tego co mają. I nawet jak o cos proszą to zawsze pada słowo proszę lub skrócik pls. U klanowiczów to słowo występuje sporadycznie.

Aż chciałoby się wpisac do rules - nie wkurwiać admina bezpodstawnymi żądaniami :wink: :lol:

* rankingowy w cudzysłowie po EA zapomniało się, wpisac nas na listę serwerów zliczających statsy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 14:22 

PavloZ napisał(a):
...przyznam się szczerze najbardziej upierdliwi w żadaniach są własnie gracze uklanizowani ( szczególnie Ci z tzw najlepszych klanów ) non stop sypią się żadania w stylu:

wywalcie xxx ( gdzie xxx to nick gościa )
zróbcie dla mnie miejsce
no kur... czego go nie wywaliliście
zmieńcie mape na taką ( zazwyczaj chodzi o mapkę z heli )
zmieńcie mówie wam mapkę
gość ma wallhacka - (bo wiedział ze ktoś jest za murkiem UAV się kłania)
kurr wywalcie gościa on cheatuje

itd itp. 95% wypowiedzi od ludzi z kalnów - nieukalnizowani sa zadowoleni z tego co mają. I nawet jak o cos proszą to zawsze pada słowo proszę lub skrócik pls. U klanowiczów to słowo występuje sporadycznie.
.

Z tym muszę się nie zgodzić. Mam tą przyjemność czytać chat'a serwera GamesNEt.pl 32 slotowego. Zdecydowaną większość bluzgaczy stanowią gracze FFA. Aż się prosi by rozdawać bany. Tylko kto wtedy by grał?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 14:39 

Ale tu chodziło o treść próśb które w przypadku ffa jak do tej pory wyglądają jak prośby a w przypadku klanowiczów jak żądania.

a bluzgi to bluzgi - kick, ban, pa pa

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 16:13 

PavloZ napisał(a):
Ale tu chodziło o treść próśb które w przypadku ffa jak do tej pory wyglądają jak prośby a w przypadku klanowiczów jak żądania.

Nie zauważyłem ani na GamesNET.pl 32 sloty ani na serwerze CQF.

Pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 16:34 

Przestancie sie licytowac :) Chodzilo mi ty(L)ko o to zeby uzmyslowic ludziom ze tag to nie immunitet dyplomatyczny... moje ostatnie posty to nie atak w strone Stefana albo CQF (i mam nadzieje ze nie zostaly tak odebrane), ale poprostu przedstawienie problemu ogolnego... zgodze sie z PavloZem ze wielu osobom z roznych klanow slowo prosze i dziekuje jest obce... zawsze poprostu uwazalem ze to klanowicze powinni trzymac poziom...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 17:00 

JUHA napisał(a):
Przestancie sie licytowac :)

Wcale nie mam zamiaru się licytować. Stwierdzam tylko fakt. Moje wnioski opieram na publicznym serwerze 32 slotowym, który znacznie bardziej jest popularny niż pozostałe serwery 16 osobowe. Oczywiście nie twierdze, że nie ma wyjątków, gdyż daleko bym szukać nie musiał.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 17:13 
Moderator forum

*CQF*Dr4go napisał(a):
Przeginacie pałe wszyscy. Też potrafię wskoczyć komuś na maskę lub podłożyć się pod samolot i zrobić screena z TK.

Ale Stefan się przyznał że TK zrobił bo chciał polatać z kolegą z klanu, więc zły argument.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2