Teraz jest 17 lis 2024, 20:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 20:58 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Jan_Twardowski - ale dlaczego chcesz rankingowy? Mnie to ciągle intryguje, w COD nie było rankingu i ludzie grali.
W Q2 Q3 w UT tez nie bylo a sie gralo , ale w bf2 jest wiec chce rankingowy.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 21:24 
Redaktor Battlefield.pl

Jan_Twardowski napisał(a):
Hymm polec mi jakis polski rankingowy infantry na ktorym sa ludzie, o NSZ wiem. Wiem jeszcze o CQF ,ale tam czesto jest pusto.

Przed chwilką byłem na *CQF*, cały pełny. Pełny jest, od 16:00 wzywż.

A serwer =PTG=? Całkiem przyjemnie się gra, bez lagów i wysokich pingów. I dobrze, że jest conquest! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 21:59 

Tylko trzeba się wpakować całą ekipą do jednego team'u, bo inaczej...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 22:37 

Gra się dobrze , pingi przyzwoite i bez lagów. Ogólnie rzecz biorąc jest perfekcyjnie ( no może nie do końca ) :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 23:51 

Jan_Twardowski napisał(a):
CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Jan_Twardowski - ale dlaczego chcesz rankingowy? Mnie to ciągle intryguje, w COD nie było rankingu i ludzie grali.
W Q2 Q3 w UT tez nie bylo a sie gralo , ale w bf2 jest wiec chce rankingowy.

też chce dużo rzecz- np. polski 64 rankingowy na noże i żeby jednocześnie był wake 24H...

GL&HF z serwerem i zostawicie cq

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2007, 10:12 

Gralem wczoraj 30 slotowy, ladne pingi. Typowy infantry bez komendtantow, unlokow, min. Mapki Karakand, Jalalbad.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 17:59 

serwerek fajny, ale........ dzisiaj sobie gram, latam helikopterem i lecę na lotnisko wroga. Widzę 2 kolesi na polu H no to zacząłem strzelać. Zabiłem ich a za chwile BAN. Hmmmm? za co?może pan z PTG, którego zabiłem nie wytrzymał tego, że kolejny raz zginął? Gdyby można było to jakoś odrócić to mój nick KoNdZi0_[PL]

EDIT:KoNdZiO: Dzisiaj już wszystko okej. Dzięki za szybką reakcje

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:24 

Spoko kondzio ja dostałem tam bana za baseraping mając na samym poczatku rundy statystyki 0-1 :] także admini to kołki, poziom żałosny także i tak więcej bym tam nie wszedł.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 15:58 

Bo ty się nie znasz. Nie można wszystkich jedną miarką mierzyć Sztandarku (bana dostałeś od jednego admina, a może oni mają ich więcej). Może miał zły dzień a ty miałeś pecha :wink:. Wracam do gry od środy, yeeeaaaahhhh.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 11:01 

sztandar napisał(a):
Spoko kondzio ja dostałem tam bana za baseraping mając na samym poczatku rundy statystyki 0-1 :] także admini to kołki, poziom żałosny także i tak więcej bym tam nie wszedł.

Szkoda ze tak pozno zauwazylem twoj post :?
Juz od dosc dawna czytam to forum i temat odnosnie Naszego serwera lecz sie nie wypowiadalem jednak nadszedl ten czas aby cos napisac :P

Moderow maja wszyscy czlonkowie klanu i maja za zadanie utrzymac w ryzach zasady serwera. Zauwazylismy, ze jak graja zagraniczni gracze to jest spokoj na serwerze ale kiedy wchodzi kilku polakow to robi sie burdel :evil:
Nie tolerujemy lamania zasad, chamstwa, obelg i ciaglego przeklinania, chcemy miec serwer gdzie polacy beda widoczni jako gracze FAIR PLAY i bedziemy nadal surowi, a jak sie komus niepodoba hmm no coz sa inne serwery 8)

Dostales pewnie bana za to, ze nie czytales RULES ale nie martw sie tym ;) wiekszosc nie czyta, a potem jest skamlanie na forum PTG ze to moj brat gral na moim koncie :lol:
Czekam na to kiedy zobacze temat ze "to moja siostra grala pod moja nieobecnosc" :P
Jaja jak berety :D

Ciekawi mnie tez dlaczego niektore "szanowane" klany wchodza na serwer, graja dwie mapy, przestrzegaja zasad ale nagle cos im odbija :shock: i zaczynaja atakowac baze lub ladowac arty :roll:

Czy wy mysliscie ze admin tego nie widzi :idea: :?:
Ale nieeee lepiej wyzalic sie w temacie ze moderzy to kolki bo dostalem bana, heh :roll:

Od kazdego bana mozna sie odwolac, wystarczy okazac skruche i przeprosic na =>forum PTG <= no ale kto by sie znizyl do takiego poziomu przeciez to zniewaga :|

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 11:24 

gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść ;p

w sensie takim ze serwery 64 slotowe maja po 2 admniów a wy wszystkich członków klanu??? lol bynajmniej nie rozsądne ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 11:36 

Adminow jest 2 ( ja i vCL)

moderow jest wiecej :P a to dlatego zeby utrzymac serwer na wysokim poziomie trzeba niestety duzo pracy :x

zreszta wejdz i sam zobacz jak sie sypia kicki i warny :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 12:04 

jakoś niemiło wspominamy z olewą ten serwerek (szczerze mówiąc to juz nie pamietam za bardzo co tam sie dzialo xD) ale postanowienie pozostało...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 12:21 

Jak mnie pamiec nie myli (a bylo to z miesiac temu :roll: ) to wlasnie [PRGK-42] rozrabialo na serwie a potem bylo ... no wlasnie sam sie domysl co ;)

Serwer dziala dopiero od 2 miesiecy (oplacony z gory za nastepne 11 :P ) tak wiec nieoczekuj ze wszystko bedzie na TIP-TOP bo kazdego nie bedziemy sprawdzac co zrobil zle.
Dlatego jest tylu moderow zeby to jakos sprawnie dzialalo.

co do Twojego postanowienia to coz ... sa inne serwery BF'a :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 12:25 

tia jest u nas paru takich co obojętnie gdzie by nie wleźli to kwesia max 5 min zanim dostaną kicka/bana - talenty ;p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2