sztandar napisał(a):
Spoko kondzio ja dostałem tam bana za baseraping mając na samym poczatku rundy statystyki 0-1 :] także admini to kołki, poziom żałosny także i tak więcej bym tam nie wszedł.
Szkoda ze tak pozno zauwazylem twoj post
Juz od dosc dawna czytam to forum i temat odnosnie Naszego serwera lecz sie nie wypowiadalem jednak nadszedl ten czas aby cos napisac
Moderow maja wszyscy czlonkowie klanu i maja za zadanie utrzymac w ryzach zasady serwera. Zauwazylismy, ze jak graja zagraniczni gracze to jest spokoj na serwerze ale kiedy wchodzi kilku polakow to robi sie burdel
Nie tolerujemy lamania zasad, chamstwa, obelg i ciaglego przeklinania, chcemy miec serwer gdzie polacy beda widoczni jako gracze FAIR PLAY i bedziemy nadal surowi, a jak sie komus niepodoba hmm no coz sa inne serwery
Dostales pewnie bana za to, ze nie czytales RULES ale nie martw sie tym

wiekszosc nie czyta, a potem jest skamlanie na forum PTG ze to moj brat gral na moim koncie
Czekam na to kiedy zobacze temat ze "to moja siostra grala pod moja nieobecnosc"
Jaja jak berety
Ciekawi mnie tez dlaczego niektore "szanowane" klany wchodza na serwer, graja dwie mapy, przestrzegaja zasad ale nagle cos im odbija

i zaczynaja atakowac baze lub ladowac arty
Czy wy mysliscie ze admin tego nie widzi
Ale nieeee lepiej wyzalic sie w temacie ze moderzy to kolki bo dostalem bana, heh
Od kazdego bana mozna sie odwolac, wystarczy okazac skruche i przeprosic na =>
forum PTG <= no ale kto by sie znizyl do takiego poziomu przeciez to zniewaga