Teraz jest 17 cze 2025, 20:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 15:45 

Meewosh47 napisał(a):
Można widzieć z czego był zrobiony teamkill jeżeli ma sie zmodyfikowany plik lokalizacyjny. Był on zresztą gdzieś na forum.

Z konsoli bf2cc tego nie zobaczysz.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 08:45 

Prośba do adminów:

O jasne opisanie przy logowaniu zasad panujących na serwerze:
z tego co pamiętam przy logowaniu wita z komentarzem że niedopuszczalny jest locking co sie chyba rozmija z prawdą - potem się rodzą dziwne sytuacje i zarzuty więc napiszcie wprost głowne zasady - chodzi mi zwłaszcza o lokowanie i obstawianie spawnów.

Wiem że napisanie tego wprost jest jakby zaproszeniem do tego, ale teraz jest sytuacja że stali bywalcy to robią a nowi przychodza i nie wiedzą o co chodzi

Zapewne nadal są osoby które dziwi że bombarduję bazę

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 10:02 

Zasady sa jasno opisane przy logowaniu tak samo w czasie gry sie pojawiaja:

Cytuj:
You will be kicked/banned for: Team Killing, Stats Padding, Swearing, Cheating, Locking Squads when you are alone in squad and not doing your job as a Commander

Wiec zle pamietasz bo taki napis jest i tu i tu od dosc dawna.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 10:26 

Rzeczywiście nie zwróciłem uwagi że chodzi o zamykanie składów - sorki

Jednak ciagle zdarzają się sytuacje iż jakiś zachodni gracz ma problemy na lotnisku - może żeby nie prowokowac napisać że lokowanie jest akceptowalne

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 10:48 

Zasady podaja co jest zakazane a nie co jest dozwolone ;] Jak napiszemy, ze wolno to moze wiecej osob zacznie tak robic i co ? :}

Jesli ktos pyta sie o raping wystarczy napisac by zerknal na zasady serwera i nie tworzyl wlasnych, ot co :}

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 10:59 

Jeśli dobrze rozumiem dopuszczalne jest zamknięcie składu z 2 osobami

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 12:32 

Z 2 owszem. Jak ktos np lata w heli z gunnerem swoim czy np samolotowy team to nie widze sensu wpuszczania do squadu kogo popadnie. Ale ogolnie 2 osoby moga juz lockowac squad.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 13:11 

jest kilka rzeczy, ktore mnie tragicznie raza na srv

1. stacking w wykonaniu pewnej grupy ludzi
2. brack opcji kickowania commanderow debilow... cienias pojdzie se na obiad i robcie co chcecie...
3. mapcycle... karkand lub sharqi na poczatek (jak serwer zalopocze flaga i pojdzie 6 stop pod ziemie), potem byle co

you will only die tired

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 14:45 

rodpod napisał(a):
jest kilka rzeczy, ktore mnie tragicznie raza na srv

1. stacking w wykonaniu pewnej grupy ludzi
2. brack opcji kickowania commanderow debilow... cienias pojdzie se na obiad i robcie co chcecie...
3. mapcycle... karkand lub sharqi na poczatek (jak serwer zalopocze flaga i pojdzie 6 stop pod ziemie), potem byle co

kiedys był karkand i z tego co wiem ludzie mieli dosyc grania go po kazdym padzie serwa :D
a zreszta co jakis czas to zmieniają :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 16:00 

Staram, sie co tydzien ustawiac nowy map cycle wiec ten zarzut odpada.

Glosowania i tak NIGDY nie udawaly sie a wielu graczy najnormalniej w swiecie wkurzaja ciagle spamy. Nie kazdy ma ochote co 2 minuty miec wielki napis o glosowaniu - zwlaszcza, ze nie skutkuja(w zadnej grze tego typu swoja droga)

Co do tego, ze ludzie graja we wlasnym gronie to coz ja ci poradze. Taki charakter gier multi...

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 13:55 

Następne pytania:

Czy macie cennik przewinien znaczy czy możecie określić za co jakiego typu sankcje są przewidziane?

Czy również możecie wskazać miejsce na które należy przesłać dowód przewinienia .

I co powinien zawierać dowód - chyba fajnie byłoby gdyby zawierał info o osobie i serwerze ....

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 14:51 

Ja nie wiem jak ty czytujesz forum ale wszystkie twoje pytania -te i poprzednie - maja odpowiedzi w tym topicu i to nie raz, nie dwa.

Sa tez na serwerze i na forum GNtu.

Dowod najlepiej przeslac na GG amdinowi co zagwarantuje szybkosc reakcji. Wystarczy link do imageshack gdzie jest fotka

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 14:52 

czyżbyś chciał po nagraniu haniebnego aktu danego gracza rozpoczynać z nim negocjacje finansowe odnośnie tego ile "ma dać" aby materiał nie trafił do admina ? :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 15:39 

Kolec niezły pomysł - gdyby nie reinstale systemu - nazbierałaby się niezła sumka

Lailon wbrew pozorom pytania mają sens, zauważam pewne niekonsekwencje w waszym działaniu - np pojawiają się na serwerze ludzie którzy wg mnie przez pewien czas niepowinni się pojawiać,

Kiedyś pisałeś mi ze dajesz tydzień bana potem dwa tygodnie i za 3-cim razem na stałe - skąd więc teraz miesięczne zawieszenia - widzi mi się admina?

Może i za bardzo mące ale traktuję ten serwer jako nasze wspólne dobro i tak profilaktycznie nie chciałbym aby gościła tam jakas prywata.
nacisk na słowo profilaktycznie - nie twierdzę że tak jest

Gram w BF od ponad roku czesto bywam na GN i skoro nadal mam jakieś wątpliwości co do działana to chyba jednak nie wszystko jest jasne

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 16:09 

Miesieczny ban teraz dal 90s chcesz sie dowiedziec wiecej to z nim rozmawiaj.

Tamten wyzancznik nie jest wyrocznia, ktora zawsze obowiazuje. Podany zostal aby mniej wiecej gracze wiedzieli co i jak.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2