*CQF*Dr4go napisał(a):
DeNat napisał(a):
SNAKE'83 napisał(a):
widac zaluzyles

kara musi byc
Laolon i gr4go sa adminaimi ale nie widzialem by kiedykolwiek dawali bany moze auto jakiegos dostales za czity
Za czity?? obrażasz mnie człowieku, nigdy nie czitowałem i nie czituję, a co więcej nie mam zamiaru. Tak do tematu to właśnie nie wiem za co ta kara ma być, ni z tąd ni zowąd ban. Ehhh dziwna ta Polska nasza za rządów Kaczki.
Następnym razem nakrzycz na kogoś w domu a nie bluzgaj na czacie!!! Za to się zazwyczaj dostaje bana. Ban trwa 2 tygodnie i nie ma od niego odwołania.
Pozdrawiam
Masz może Panie drogi jakiś może screen log cokolwiek bo jakoś nie przypominam sobie bym kogoś na czacie obraził, raz napisałem coś o lagach.
Ban niech sobie trwa nawet i sto lat, jeśli nawet nikt mi nic nie powiedział przed tym, żadnego warna, to chyba oznacza, że z "language" było wszytsko ok, to się tak to twoje "SIO" wzięło dla mnie z nieba.
Pozdro Drago nic do Ciebie nie mam.
ps. tutaj to nie miejsce na takie dyskusje, możemy zakończyć te rozmowe żeby nie było OT, ban jest to niech będzie ok, przyjmuję do wiadomości. Bo właściwie to właśnie chciałem wiedzieć.
Jeszcze raz Pozdro.