Wiec tak moim zdaniem Lailonn ma racje serwer klanowy wykupuje sie po to zeby moc grac na swoim terenie tzn nie ma miejsca to se je robisz (nie wiem jezeli ty Dramich płacił byś nawet te 20 zeta albo nawet 10 wątpie zebyś czekał ok 7 minut albo i wiecej jak sie tafi na poczatek rundy na to aż ktoś uprzejmie wyjdzie z serwera który ty sam sponsorujesz i ktory stoi dzieki forsie twojej i innych klanowiczow i co moze jak by ktos szybciej nacisnol polącz od ciebie czekałł byś dlaje [wątpie] wiec twoje tłumaczenie "serwer klanowego-publicznego" jest moim zdaniem bez sensu).
Ale i jest druga strona medalu tzn naginanie zasad:
-ktos zabija mnie admina w takim razie dostanie kicka za np strzelanie po głowie (co prawda nie rozumiem takiego zachowania trzeba być lamusem niezlym który na 100% używa unlocków)- joke
-cleymore spaming (jezeli to jest bieganie i rzucanie cleyami gdzie popadie w tlum przeciwnikow) jezeli admin zabija w ten sposob wrogów to jest dobrze ale jezeli ktos inny tak robi to juz jest źle (i niestety ten pkt tyczy sie serwera CQF)
-spawnkilling gdy robi to admin o tylko przebiega tą drogą, a gdy gracz w sytuacji gdy chce sie "odwdzieczyc" adminowi za to samo (zapewne nie wiedzac ze to admin) albo naprawde tamtedy przebiegajac dostaje kicka/warninga/bana (i za to dostałem ostrzezenie na CQF z mojego pkt widzenia wygladalo to tak ze atakowalem plac od strony tego pionowego zejsc z przedmiesc i wbiegajac w kierunku flagi kolo dostal na spawnie a ze musialem walnac reloda to sie schowalem z powrotem za dom aby to uczynić i gdy wybiegle znowu zabilem kolesia na spawnie moglo to wygladac zapewne inaczej ze strony osoby zabijanej no ale nic)
-itp.
Tak wiec moim zdaniem wywalanie osob z serwera "make room for admin" OK (moim zdaniem osoba z dupnym ratio w stylu 4:15) Ale przegięcią adminów powiedzmy stanowcze NIE i piętnujmy takie zachowanie.
No offence
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)