Teraz jest 17 lut 2025, 12:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 14:23 

Cytuj:
Lailonn a widziałeś gdzieś zakaz włażenia do budynków wystawiana za plansze tkowania dla samolotu, baserape, spawnrape. jak nie napisane to od razu dopuszczalne?

Nie nie ma takiego zakazu a mimo to admini ustalaja takie zasady. To ci wlasnie tlumaczyc probuje, ze nie EA ani nawet nie Ty decydujesz o tym co i jak na serwerze mozna tylko wlasnie admini i to zgodnie z "prawem"

Cytuj:
I tak nie podoba mi się kopanie z serwera dla swoich - ogólnie - bo przez to jest zakłamywana idea serwera publicznego.

Publiczny to jest/byl GamesNet i tam nikt nigdy nie wylecial zeby zrobic miejsce. Klanowe Publiczne to inna broszka ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 14:43 

Lailonn napisał(a):
Publiczny to jest/byl GamesNet i tam nikt nigdy nie wylecial zeby zrobic miejsce. Klanowe Publiczne to inna broszka ;]

... i admin też z CQF :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 14:47 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:13 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 15:36 

Ja powiem tlyko ze polowa osob piszacych w tym topicu (w tym autor) jest po prostu smieszna. CQF jaki jest taki jest i nic nam do tego. Ich server to sobie moga kickowac/banowac, dzwonic na sex telefon z budki telefonicznej na karkandzie etc. Zasada prosta, ich server ich zasady. Ja juz nie raz dostalem na roznych polskich serverach kicki a nawet bany na IP. To za strzelanie przez sciany, to za nieskonczona ilosc amunicji w kalachu czy za zabicie zbyt duzej ilosci adminow z rzedu. Moja reakcja? Smiech + reset modemu i gram dalej :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 16:04 

dramich_wwa nie spotkalo cie nic przykrego bo to serwer publiczny i wszyscy sa traktowani na rowni. gdybym adminowal na klanowym publicznym dla ludzi z klanu bym kickowal bo takie jest zalozenie serwerow klanowych. Placisz=grasz...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 10:24 

*CQF*Darek napisał(a):
seba18 napisał(a):
Jeszcze nie widzialem 70% graczy PL4FC na jakims polskim srwerze, a co do naszego serwera rankingowego to sa takie plany(chyba)

Pozwole sobie przypomnieć ze 2-3 dni temu ok 22-23 na naszym serverze było 100% CQF w US i 100% PL4FC w MEC na nie hasłowanym serverze, wpadli zlali nam dupy i poszli i fajnie było, tak nam sie spodobało ze pewnie codziennie tak bedziemy robić, bo jak wiecie staty ponad wszystko:)

Co do kickowania wyznaje sztywną zasade przy robieniu komuś z CQF miejsca na serverze - refresh i sort wg ping - jeśli ci przylagowało w tym momencie napisz do TPSA:).
Uważam że kickowanie wg min score to głupota, każdy kiedyś musi zacząć.
Ale kickniecie np. kolegi z najwiekszą ilością pkt bo akurat mu ping zwariował może zakończyć sie takim topiciem jak ten :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 17:29 

Wiec tak moim zdaniem Lailonn ma racje serwer klanowy wykupuje sie po to zeby moc grac na swoim terenie tzn nie ma miejsca to se je robisz (nie wiem jezeli ty Dramich płacił byś nawet te 20 zeta albo nawet 10 wątpie zebyś czekał ok 7 minut albo i wiecej jak sie tafi na poczatek rundy na to aż ktoś uprzejmie wyjdzie z serwera który ty sam sponsorujesz i ktory stoi dzieki forsie twojej i innych klanowiczow i co moze jak by ktos szybciej nacisnol polącz od ciebie czekałł byś dlaje [wątpie] wiec twoje tłumaczenie "serwer klanowego-publicznego" jest moim zdaniem bez sensu).
Ale i jest druga strona medalu tzn naginanie zasad:
-ktos zabija mnie admina w takim razie dostanie kicka za np strzelanie po głowie (co prawda nie rozumiem takiego zachowania trzeba być lamusem niezlym który na 100% używa unlocków)- joke :D
-cleymore spaming (jezeli to jest bieganie i rzucanie cleyami gdzie popadie w tlum przeciwnikow) jezeli admin zabija w ten sposob wrogów to jest dobrze ale jezeli ktos inny tak robi to juz jest źle (i niestety ten pkt tyczy sie serwera CQF)
-spawnkilling gdy robi to admin o tylko przebiega tą drogą, a gdy gracz w sytuacji gdy chce sie "odwdzieczyc" adminowi za to samo (zapewne nie wiedzac ze to admin) albo naprawde tamtedy przebiegajac dostaje kicka/warninga/bana (i za to dostałem ostrzezenie na CQF z mojego pkt widzenia wygladalo to tak ze atakowalem plac od strony tego pionowego zejsc z przedmiesc i wbiegajac w kierunku flagi kolo dostal na spawnie a ze musialem walnac reloda to sie schowalem z powrotem za dom aby to uczynić i gdy wybiegle znowu zabilem kolesia na spawnie moglo to wygladac zapewne inaczej ze strony osoby zabijanej no ale nic)
-itp.
Tak wiec moim zdaniem wywalanie osob z serwera "make room for admin" OK (moim zdaniem osoba z dupnym ratio w stylu 4:15) Ale przegięcią adminów powiedzmy stanowcze NIE i piętnujmy takie zachowanie. :P

No offence :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 19:19 

Myśle poważnie o wprowadzeniu kolejnej zasady - NO CLAY :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 19:38 

To był by wspaniały pomysł :P i jeszcze no unlocks :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 20:36 

Grubber{PL} napisał(a):
To był by wspaniały pomysł :P i jeszcze no unlocks :D

Niestety EA po patchu 1.4 pozabawilo nas radości grania no unlocks :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 00:23 

Tłumaczcie się jak chcecie ale ja mam tu dowody na widzimisie sie amdinow:D
Chodzi o Przemka bo Drago i Darek Niebanuja za nic:P on jest jakiś dziwny:D

Look:d
Niechce nic mówić ale serwer miał 6 miesjc albo 6 osób wyszło naraz chociaż w to wątpie:P
Obrazek

Spojrzcie na tą liczbe miejsc:D poprostu mnie to dobija:D
Wiem że wystarczy że neta odłacze:D ale takich typków jak oni mam naprawdę głeboko w *u*i*e:D
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 02:30 

*CQF*Darek napisał(a):
Myśle poważnie o wprowadzeniu kolejnej zasady - NO CLAY :)

Noo jakbys to wprowadzil to napewno na serwie bym byl codziennie, jakby jeszcze nie bylo poronionych map na infantry typu kubra,songhua czy dragon jak to ktos niepełnosprytny z NSZ proponował :]

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 08:35 

Akurat Songhua jest fajna na infantry i ma swoj klimat natomiast rzeczywicie kubra i dragon na infantry raczej sie nie nadaja

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 10:39 

Co wy chcecie od Dragona on wymaga dobrego Team Playa, trzeba po prostu dobrej druzyny ktra wcisnie Page Up w czasie głosowania na Karkanda :P . A co do Kubry to poprostu nie moge grać na tej mapie jest jakas poroniona.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 11:56 

bibol napisał(a):
Akurat Songhua jest fajna na infantry i ma swoj klimat natomiast rzeczywicie kubra i dragon na infantry raczej sie nie nadaja

Na serverze w 95 % leci Karkand (ustawione 30 map na runde), jak już bierze nas na wymioty na widok Karkanda to puszczamy Mashtur lub Gulf - ale jest to ok 5 % czasu .

Co do banowania Arymana, może i nie powinien lecieć skoro były miejsca na serverze, pewnie dyskutował bo to lubi, potrafi zapisać czatem cały ekran. Ary pewnie został potraktowany szczególnie jako exmember CQF :). Zasada sie nie zmieniła - albo jesteś z nami albo przeciwko nam, szczególnie po rozstaniu często stosowana, pewnie za miesiąc lub dwa rany powstałe po rozstaniu Przemkowi sie zagoją i będzie ok.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2