Teraz jest 17 lut 2025, 13:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 lut 2009, 01:56 

TWPajda,
podlozyles sie pod samolot.

http://www.linuxi7.webh.pl/gfx/twpajda.jpg

Podkladanie sie pod pojazdy, TK oraz ..... notoryczne przeklinanie i obrazanie innych karane jest na Asterku banem.

PostNapisane: 17 lut 2009, 08:48 
Redaktor Battlefield.pl

Są automatyczne, za 3 spunishowane tk, większość banów trwa kilka godzin

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 17 lut 2009, 09:14 

Niestety taki Witaszek przyspiesza banowanie , tylko dlatego ze nie uzywa rozumu (jezeli go nie posiada to sry)
wczoraj gralem na asterze jechalem jeep-kiem ten mi wylecial przed samochodzik niestety nie zdążyłem wychamowac , malo tego wyszedlem i go podniosłem a ten co ? punish.
Wiec zaczynam coraz bardziej wierzyc w te historyjki z podkladaniem sie pod helki itd.
No ale pewnie to wyjątek , dziecko neo lub cos takiego.
A pomyślec ze kiedys te dziecko hmmm mialo u mnie szacunek

PostNapisane: 17 lut 2009, 09:25 

A tak swoją drogą, szkoda, że ktoś nie robił screenów jak bodajże wczoraj Świstak robił słowne wycieczki do ludzi... Jak watch your language, to everybody. ;)

PostNapisane: 17 lut 2009, 11:46 

Zgodze się z koleżanką szkoda, że wczoraj nikt nie robił screenów, bo wtedy by pewnie parę głów poleciało, zwłaszcza kolegów "starych wyjadaczy", którzy na forum ganią młodych,a wczoraj na karkandzie równo campili na nieprzejmowalnych spawnach. I wiecie co koledzy najbardziej w tej zabawie żałosne nie to, że dostaje kulkę za nim mnie serwer wczyta, tylko wasze zachowanie, mimo że bawicie się w to nie od wczoraj. Na co potrzebujecie tych punktów na kolejnego unlocka czy kolejny awans?

Oczywiście zaraz będzie milion słów zaprzeczania typu "to nie ja", itp., ci którzy się brzydko bawili i tak się nie przyznają, bo do tego trzeba dorosnąć.
Ehh szkoda słów. :(

PostNapisane: 17 lut 2009, 11:55 

Wczoraj na karkandzie ja kampilem ;d i pareu z flame ;] dlaczego ? bo skoro spawny na hotelu obstawione to ja tez chyba moge nie ? :] po zatym to aster ;] nie wolno ? :D

PostNapisane: 17 lut 2009, 12:57 

Kiniu13,
kampienie na Asterku bylo, jest i pewnie nadal bedzie DOZWOLONE. Pisalismy juz otym z 1000 razy ...

Rozumiem ze twoj post jest wyrazem bezradnosci, zalu oraz braku umiejetnosci. Dodam dodatkowo iz byla to "flaga mozliwa do zdobycia", czyli dowodca standardowo biega wokół flagi dajac innych spawna.

Co do Swistaka,
wrzucajcie screeny, jesli kogos obrazal to otrzyma tez kare. Screen oczywiscie musi byl jednoznaczny.

PostNapisane: 17 lut 2009, 14:06 

MercyKiller napisał(a):
Kiniu13,
kampienie na Asterku bylo, jest i pewnie nadal bedzie DOZWOLONE. Pisalismy juz otym z 1000 razy ...

Rozumiem ze twoj post jest wyrazem bezradnosci, zalu oraz braku umiejetnosci. Dodam dodatkowo iz byla to "flaga mozliwa do zdobycia", czyli dowodca standardowo biega wokół flagi dajac innych spawna.

Nie zgadłeś, post jest wyrazem politowania dla graczy, którzy mimo "teoretycznie" wielkich umiejętności, tylko w taki sposób potrafią zrobić wynik.
Jaki dowódca (w grze nie było dowódcy), i gdzie tam wogóle jest flaga?
A chłopców parokrotnie udało się wyłączyć.

Nawet jeśli wyłączanie na spawnie jest dozwolone, to czy jest to cel sam w sobie?
Bo jeśli tak to wywalmy flagi i zróbmy stadion tak jak w "duke nukem 3d" i będzie jasność co jest celem gry.

Eddie - no comments

PostNapisane: 17 lut 2009, 18:50 
Redaktor Battlefield.pl

kiniu13 napisał(a):
Jaki dowódca (w grze nie było dowódcy)

Wystarczyło się poświęcić :idea:

PostNapisane: 17 lut 2009, 19:02 

EDDIE_PL napisał(a):
Niestety taki Witaszek przyspiesza banowanie , tylko dlatego ze nie uzywa rozumu (jezeli go nie posiada to sry)
wczoraj gralem na asterze jechalem jeep-kiem ten mi wylecial przed samochodzik niestety nie zdążyłem wychamowac , malo tego wyszedlem i go podniosłem a ten co ? punish.
Wiec zaczynam coraz bardziej wierzyc w te historyjki z podkladaniem sie pod helki itd.
No ale pewnie to wyjątek , dziecko neo lub cos takiego.
A pomyślec ze kiedys te dziecko hmmm mialo u mnie szacunek

Tak ukaralem Cie. Lecz zrobilem to od razu a nie po tym jak mnie podniosles.
Aha dziecko neo jak najbardziej do mnie pasuje gdyz posiadam neostrade.
Bardzo sie ciesze, ze kiedys mialem u ciebie szacunek. Jestem niezmiernie wdzieczny z tego powodu.

PostNapisane: 17 lut 2009, 19:27 

Sami sobie jesteście winni że gracie na ea aster gdzie nie panują żadne zasady zamiast wspierać polskie klany i polska scenę bf to wy gracie na serwerze od ea,GROM postawił serwer 32 sloty i PL4FC też mają serwer 32 ale wy wolicie aster tylko gdzie była ea jak wyszedł bf2?gdyby nie polskie klany to by był jeden żałosny serwer.Ale coż żeby się nie okazało kiedyś przy tym bf i przy nastepnych ze zostaniecie bez polskiego sewera.pozdrawiam TG=X-Rec

PostNapisane: 17 lut 2009, 19:51 

Recon napisał(a):
Sami sobie jesteście winni że gracie na ea aster gdzie nie panują żadne zasady zamiast wspierać polskie klany i polska scenę bf to wy gracie na serwerze od ea,GROM postawił serwer 32 sloty i PL4FC też mają serwer 32 ale wy wolicie aster tylko gdzie była ea jak wyszedł bf2?gdyby nie polskie klany to by był jeden żałosny serwer.Ale coż żeby się nie okazało kiedyś przy tym bf i przy nastepnych ze zostaniecie bez polskiego sewera.pozdrawiam TG=X-Rec

Dlatego gram na różnych serwerach i polskich, i zagranicznych, a nie koniecznie na tym jednym.

Natomiast koledzy temat podniosłem, nie dlatego że ktoś mnie załatwił 20 pod rząd, tylko wydawało mi się, iż na mapce Karkand to US atakuje miasto, a MEC go broni. Natomiast we wczorajszej rozróbie to wyglądało tak, że gracze MEC-a stali w punktach startowych US po obu stronach drogi, plus 2 albo 3 snajperów czyściło stację benzynową z której startuje US. Owszem taki przebieg wypadków z jednej strony świadczy o sile drużyny MEC, z drugiej że teamy są kompletnie nierówne. Mi osobiście to i tak wisi, bo na asterku czasem mam tak zwrotne pingi, że o dojściu mojego strzału mogę sobie pomarzyć (ale to już mój problem), natomiast nie mam tendencji do likwidacji kogoś na spawnie tak dla sportu. Punkty chce mieć ale za walkę, zdobycie celu, i jak ich będzie mniej to też mi korona z głowy nie spadnie. Ale rozumiem jestem wyjątkiem, bo przecież strzelanie do kaczek jest wyższym stadium wtajemniczenia.
i tyle słowem wstępu

PostNapisane: 17 lut 2009, 19:53 
Redaktor Battlefield.pl

Recon napisał(a):
Sami sobie jesteście winni że gracie na ea aster gdzie nie panują żadne zasady zamiast wspierać polskie klany i polska scenę bf to wy gracie na serwerze od ea,GROM postawił serwer 32 sloty i PL4FC też mają serwer 32 ale wy wolicie aster tylko gdzie była ea jak wyszedł bf2?gdyby nie polskie klany to by był jeden żałosny serwer.Ale coż żeby się nie okazało kiedyś przy tym bf i przy następnych ze zostaniecie bez polskiego sewera.pozdrawiam TG=X-Rec
Do nas masz pretensje że masz konkurencje? :lol: Tak się składa kolego że pl4fc może sie poszczycić równie wysoką frekwencją graczy jak aster. To że wasz klan zainwestował w serwer to nie oznacza że zaraz polska scena ma go oblegać. Tutaj też chodzi o pewien sentyment który aster ma. Pomyśl - na serwer nie wchodzą tylko wymiatacze czołgowi, samolotowi itd itp etc. ale również i gnojarstwo i idiotyzm kompletnie nie szanujący przyjemności gry i potrafiące ją popsuć. Tak było, jest i będzie do póki nie zabronią e-sportu. Gdyby to był twój serwer- to Ty i twoi koledzy musielibyście się zmierzyć z takim przeciwnikiem. Więc z łaskawości swojej nie czepiaj się że "masz zbyt wysoką konkurencję i że nikt nie chce wchodzić do Ciebie", bo to wbrew pozorom ratuje Ci trochę twoje zacne 4 litery.
Podrawiam - WojtaaSs

edit: oprócz tego pomyśl o pingach ;)
edit2: nie jest to serwer od EA tylko wspierany przez tą firmę

PostNapisane: 17 lut 2009, 20:20 

Fear napisał(a):
Do nas masz pretensje że masz konkurencje? :lol: Tak się składa kolego że pl4fc może sie poszczycić równie wysoką frekwencją graczy jak aster. To że wasz klan zainwestował w serwer to nie oznacza że zaraz polska scena ma go oblegać. Tutaj też chodzi o pewien sentyment który aster ma. Pomyśl - na serwer nie wchodzą tylko wymiatacze czołgowi, samolotowi itd itp etc. ale również i gnojarstwo i idiotyzm kompletnie nie szanujący przyjemności gry i potrafiące ją popsuć. Tak było, jest i będzie do póki nie zabronią e-sportu. Gdyby to był twój serwer- to Ty i twoi koledzy musielibyście się zmierzyć z takim przeciwnikiem. Więc z łaskawości swojej nie czepiaj się że "masz zbyt wysoką konkurencję i że nikt nie chce wchodzić do Ciebie", bo to wbrew pozorom ratuje Ci trochę twoje zacne 4 litery.
Podrawiam - WojtaaSs

edit: oprócz tego pomyśl o pingach ;)
edit2: nie jest to serwer od EA tylko wspierany przez tą firmę[/quote]

Konkurencje?Co ty myslisz że my mamy jakies profity z tego że ludzie bendą grać na naszym serwerze?Może mam prosic ludzi o to zeby grali u nas?ja nikogo na sile nie zapraszam na serwer;]To byla inicjatywa dla wszystkich graczy zeby mieli gdzie grac ja nie mam w tym interesu.A poza tym dawno temu w poczatkach bf2 to serwer gromu byl jednym z najpopularniejszych.czasy sie zmieniaja nie mamy juz sekcji bf2 chociaz kto wie moze oglosimy nanowo rekrutacje;p

PostNapisane: 17 lut 2009, 20:31 
Redaktor Battlefield.pl

ja bym na nowo słownika sięgnął ;) :reg:

ale niestety to można było wnioskować z Twojego postu....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2