Teraz jest 17 lut 2025, 13:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 lut 2009, 21:04 

Żeby na serwer ktoś wchodził to trzeba go rozruszać. Na asterze prawie cały czas jest pełno, bo samo EA w nazwie wystarcza by dużo ludzie wchodziło. Na PL4FC zdarza się, że nie ma nikogo, ale zaraz wchodzi kilka osób z klanu i od razu ludzie zaczynają wchodzić, a serwerze GROMU mając go na liście ulubionych nie widziałem ani razu jednej osoby, więc jak możecie oczekiwać, że ludzie zaczną wchodzić od razu na serwer, na którym rzadko kto jest?

Zresztą przyznam szczerze, że wystarczy trafić na odpowiednie osoby na asterze i od razu jest przyjemny teamplay, co np. na PL4FC jest trochę utrudnione przez to, że często wchodzą osoby zagranicy.

PostNapisane: 17 lut 2009, 23:17 

Z całym szacunkiem do Ciebie Recon, ale parę tematów niżej napisałeś, żebyśmy wpadli na serwer któregoś dnia o 18 w celu rozruszania i okazało się, że było jedynie parę osób z PRGK, a Ciebie (jako inicjatora) nie było.

PostNapisane: 18 lut 2009, 23:04 

ten serv jest wspanialy :P stawialem na nim moje pierwsze kroki w BF2

Beze mnie,moja broń jest niczym.

M24 SWS

PostNapisane: 4 mar 2009, 19:41 

Rybiszcze napisał(a):
A tak swoją drogą, szkoda, że ktoś nie robił screenów jak bodajże wczoraj Świstak robił słowne wycieczki do ludzi... Jak watch your language, to everybody. ;)

Powiedz mi jakie słowa szły z mojej strony? Bo jestem bardzo ciekaw. Może w drużynie się wkurzyłem na kogoś więc mnie mogło ponieść, ale ja w przeciwieństwie do innych nie zachowuje się jak typowe dzieci z gimnazjum.

PostNapisane: 6 mar 2009, 16:28 

Witam poprosze admina serwerka o ustosunkowanie się do sytuacji na poniższym screenie

Jeśli wywozimy - to prosze o info - my też umiemy, a sempowi na plackowym oczywiście bana załatwię - o ile jeszcze nie ma
Obrazek

Dodatkowo niestety zaquważyłem że chłopaki z PRGK przy wchodzeniu na serwer kopią żeby zrobić miejsce - oj nie ładnie nie ładnie.

PostNapisane: 6 mar 2009, 16:56 
Redaktor Battlefield.pl

jeśli mowa o wczorajszym kickkowaniu to sprostowanie- wylatywały osoby zgodnie z ogólnie przyjętymi regułami - (dokładnie wczorajsze powody) ping pow. 300, oraz zajmowanie miejsca na serwerze bez spawnowania.

PostNapisane: 7 mar 2009, 12:39 

W zasadzie nie ma się o co kłucić bo to drobiazg i wy i ja(my) wiemy jak było bua wyleciał grając - fakt był "martwy" i za chwilę się pojawiło trzech chłopaków z PRGK.

Generalnie jestem przeciwnikiem takich zachowań no chyba że na prywatnych serwerach - choć zauważcie że na plackach slotów nie ma ;)

Moje krytyczne uwagi nie są po to żeby mówić jak jest źle tylko że jest dobrze a chcę żeby było lepiej bo to co się działo na serwerze zanim PRGK się za niego wziął wołało o pomstę do nieba a serwer fajny ping 7-9 no i możliwość lockowania - mi pasuje.

Tytuł: ASTER
PostNapisane: 20 mar 2009, 16:52 

Ema. Co się dzieje z serwerem ASTER? Ostatnie dni są duże lagi, co chwile utrata połączenia itp. :/

PostNapisane: 20 mar 2009, 23:22 

To raczej coś u Ciebie, ja kilka ostatnich dni tam grałem i 0 problemów, z tego co widziałem inni gracze też nie narzekali.

PostNapisane: 20 mar 2009, 23:23 

hmm.. :roll: nie działa. Ktoś wie co się stało?

PostNapisane: 21 mar 2009, 00:35 

Czasem pada. ;) A to znaczy, że fajrant do poniedziałku. ;)

PostNapisane: 21 mar 2009, 00:39 

Heh, jesteś optymistą :D Pamiętam jak jakiś czas temu (dość dawno, fakt) leżał 2 tygodnie bo komuś nic się nie chciało z tym zrobić :x
Btw, czy piasecznik nadal ma całkowitą władze nad tym serwerem? Nie da się czegoś zrobić by wpadł w ręce kogoś bardziej zainteresowanego sprawą?

PostNapisane: 26 mar 2009, 18:34 

Wie ktos moze co sie dzieje z adminami na tym serwerze? Technicznie serwer dobry, bo ma niski ping. Jesli chodzi o gameplay to przewaznie TOTALNE DNO, czasem zdazy sie dobra gra, ale to rzadko. Zawsze trafi sie jakis dzieciak ktory jak nie cheatuje to robi TK bo akurat chcialby uzywac pojazdu ktory juz ma wlasciciela.

PostNapisane: 26 mar 2009, 20:46 

Parę stron wcześniej został podana lista adminów...
W razie takich przypadków pisz do któregoś, bo admin nie widzi wszystkiego.

PostNapisane: 26 mar 2009, 20:57 

To chyba nie byles na tym serwerze :D tam nigdy nie ma admina koles ktory cheatowal byl tam jakis czas i siedzial sobie spokojnie. Gdyby byl admin to raczej by zauwazyl ze kilkadziesiąt samochodow spadajacych z nieba to nie jakis przypadek, a koles ktory to robi sciagal wszystkich vodnikiem z respa arabskiego heli. Chociaz byl daleko i nic nie widzial (mapka Sharqi Peninsula)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2