Teraz jest 3 gru 2024, 21:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 11:50 

czy naprawdę ten server jest jak media-markt - dla idiotów?

Gra w chinach na wake'u to koszmar - nagiminne jest robienie tk dla samolotów i heli. Ja przed chwilą dostałem czasowego bana za to, ze jakis imbecyl o nicku wojas123 nie chciał zejść z pasu startowego, specjalnie sie wystawiał zebym go przejechał, no i przejechałem dwóch, bo ktos jeszcze sie tam wplątał. Wtedy oni dają karę i mają wolnego jeta. Albo ktos jedzie samochodzikiem z całą predkością, wysiada, a samochodzik wali w jeta i zabija mnie. Oczywiscie nie ma tk, bo jego jzu w aucie nie było.

Ze 4 osoby w tym mnie juz zbanowało, przez takich kretynów jak wojas123 i innych.

Czy na tym serverze są admini? Czy w ogóle ktos pilnuje porządku? Jeszcze na innych mapach jest jako tako, ale na wake'u...

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 12:00 

spadak jak widzisz popularność rośnie serwera więc podaj namiary gdzie mają przysyłać ci screeny jako dowody przestępstw.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 13:07 
Spamer!

MaZZeo napisał(a):
Albo ktos jedzie samochodzikiem z całą predkością, wysiada, a samochodzik wali w jeta i zabija mnie. Oczywiscie nie ma tk, bo jego jzu w aucie nie było.

kto to mówi ... sam mam na ss Ciebie jak to robisz :] . Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe ot tak :) .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 14:04 

Adminow jest malo jako ze sa wakacje, wiec nie oczekujcie ze od 9 rano ktos bedzie na serwerze siedzial ;] przy jakis ciezszych przestepstwach mozna rozdawac bany, ale to juz od spadaka zalezy.

PostNapisane: 13 sie 2007, 15:17 

Aloha wam mam powazny problem!! z polaczeniem na serwer EA POLSKA firmy Aster BF 2 !!!! wchodzilem tam codziennie i normalnie teraz tylko jak wejde do gry chce sie polaczyc z tym serwerem caly czas mi pisze ze nei moge wejsc z powodu czestego zabijania czlonkow druzyny a ja na ten serwer juz nie potrafie wejsc ok.tygodnia!!!!!!!!! nie wiem moze ban tylko nie wiem za co i od kogo kto jest tam adminem jak sie dowiedziec kurde:/ prosze pomózcie mi normalnie ja niechce innego serwera ten jest domnie najlepszy!! PLZzzzzzz!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 16:03 

Czyli pewnie dostales bana, serwer sam nie banuje, wiec musiales popelnic ciezkie przestepstwo 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 16:44 

Jest taki jeden gosc zzza granicy SaS M4chine cos w tym stylu ( zrobie screena jak bedzie ) gosc ZAWSZE robi TK i bierze samolot , jest generalnie mocno wnerwiajacy , proby perswazji na nim jakiejs nie dzialaja , gosc zza granicy chyba , jak tylko bede mial screen jakiegos z nim to bym prosil o bana , bo tacy glownie psuja gre.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 17:31 

To nie wiecie kto tam jest adminem??? kto mi moze pomóc?? bo nawet nie wiem za co dostalem gralem z dnia na dzien i nagle nie moge wejsc!! kurde niechce mi sie nawet grac w BF 2 jak nie moge wejsc na ten serwer !! polski duzo polakow gra i najlepszy do mnie!! prosze pomozcie mi kto jest adminem i za co mnie zbanowal bo nie mam najwiekszego pojecia !!!!!!!!!!!!!!!prosze!!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 17:33 

Ten sas m4chine to cheater, tak przy okazji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 18:08 

HaWoK napisał(a):
To nie wiecie kto tam jest adminem??? kto mi moze pomóc?? bo nawet nie wiem za co dostalem gralem z dnia na dzien i nagle nie moge wejsc!! kurde niechce mi sie nawet grac w BF 2 jak nie moge wejsc na ten serwer !! polski duzo polakow gra i najlepszy do mnie!! prosze pomozcie mi kto jest adminem i za co mnie zbanowal bo nie mam najwiekszego pojecia !!!!!!!!!!!!!!!prosze!!!

http://img403.imageshack.us/my.php?imag ... 012rb1.jpg
http://img403.imageshack.us/my.php?imag ... 013tr5.jpg
Może za to :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 19:09 

:o No milo milo, chcialem tez przypomniec, ze komander nie sluzy celom turystycznym nabijania punktow i rzucanie uava co minute nie jest nalezytym uzywaniem funkcji komandera.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 19:27 

Blizzard_ napisał(a):
MaZZeo napisał(a):
Albo ktos jedzie samochodzikiem z całą predkością, wysiada, a samochodzik wali w jeta i zabija mnie. Oczywiscie nie ma tk, bo jego jzu w aucie nie było.

kto to mówi ... sam mam na ss Ciebie jak to robisz :] . Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe ot tak :) .

Co ty bredzisz? Ja nawet nie wiem jak to poprawnie zrobic... a ty mi ze screenem jakims wyskakujesz. Owszem, jechałem samochodzikiem w kierunku samolotu, ale tylko po to, zeby byc w nim pierwszy, a nie zeby go rozwalic... W takim razie wyslij mi tą fotkę na pw bo nie przypominam sobie, zebym cos takiego robił.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 23:57 

Się naucz startować ukośnie na wake. Cofasz sie , samolot sie przechyla, dajesz dopalacz i "heja banana" - prawie jak pionowzlot. :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 00:48 

Boze jedyny, jesli widzicie, ze 2 osoby czekaja na heli i wsiadacie do niego tylko po to zeby sie rozbic po 30s o ziemie nie umiejac latac, to pora chyba udac sie do psychoanalityka...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 01:07 

Bartg a co z tym przerzucaniem po rundzie? Da się zrobić? Bo ciągłe granie tylko usmc lub mec/china jest troszke nudne...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2