Teraz jest 18 lis 2024, 01:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 100 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 03:38 

Co do tego tematu :D
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=19756

gdy bym ja miał takie dowody to by juz dawno nie mieli rankingu :D
PS o to jeden z powodow dla ktorych nie gram na PTG albo raczej rzadko ;)
jednak z drugiej strony to ich serwer oni robią o sobie opinie ten temat to tylko jeden z przykładow
8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 10:32 

rzadko ? dziwne ja tam dosc czesto cie widzialem , kolejny dzieciak ktory bedzie wszystkich w ptg do jednego wora wrzucal , nie bede ich bronil bo opie!%# juz dostali ale co to oni jedynie takie "straszne" rzeczy robili ? nie mowiac ze ta akcja byla jednorazowa a swoja glupota sie popisali

eddi u nas ma bana na forum , wiekszosc za nim nie przepada ja tam nic nie mam ale widze ze lubisz sie odgrywac na nas , zenujacy jestes koles

i jaki jeden z przykladow ? pokaz mi kto pisal cos zlego na temat naszego serwa cwaniaku , czesto na serwerze jest sporo osob nikt sie nie rzuca poza prosami ktorym unlocki sie nie podobaja , zasady sa przestrzegane a osoby lamiace reg serwa wylatuja i to skutkuje bo jest porzadek , czego an nsz np ciezko sie czasem doszukac ( nie mam nic do nsz podaje jako przyklad )

jesli masz jakies konkrety argumenty ze zarzucasz iz cale ptg jest takie i owakie ze na serwerze dzieje sie nie regulaminowe rzeczy to napisz a nie pierd#@^$^ bo masz zal o wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 10:55 

EDDIE_PL żalisz się jak mało kto. Nic Ci się nie podoba i zawsze masz jakieś Ale ... Jeśli Ci się nie podoba nasz klan (serwer) to nie graj u nas (z nami) a nie puszczaj swoich smutów. U nas na forum dostałeś bana (zasłużenie) to zarejestrowałeś się pod innym nickiem i dopiero jak Cię przejrzeliśmy że to jesteś Ty to dopiero wtedy się przyznałeś że to jest Twoje konto - żal! Co do zaistniałej sytuacji która miała miejsce, to u nas sprawa jest już wyjaśniona, Tobie i innym nie musimy się tłumaczyć ze swojego postępowania. To że EA poleciało w kulki i nie naliczało statsów, w tym czasie chłopaki grali sporo czasu i dużo stracili przez EA (podobnie jak masa innych graczy) a to że sobie pomogli wtedy w zdobyciu tych najtrudniejszych odznak, no cóż może to było złym posunięciem ale popatrzcie ile innych graczy robi podobne akcje a nawet więcej (nie będę tu wymieniał kto bo to niepotrzebne, Ci tak robią to dobrze wiedzą o kim mowa). Tylko czemu od razu po nas jeżdzicie ? Doczepcie się również do tych pozostałych co brali w tym udział a nie są członkami naszego klanu ? My be a inni cacy ? Czasami nieczaję takich ludzi jak Eddie ... sory :/

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:06 

A tak zareagowali jak zacząłem ich zabijać
http://img165.imageshack.us/my.php?image=lolmh2.png
http://img407.imageshack.us/my.php?image=lol2qg2.png
ogarnij :D
SIWY DYM napisał(a):
U nas na forum dostałeś bana (zasłużenie) to zarejestrowałeś się pod innym

niby za co?
PS. z tego co wiem to tłumaczy sie winny :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:14 

Eddie nie kopiuj linków ze screenami które nie tyczą się Twojej osoby (te screeny zamieścił ktoś inny a nie Ty) ...
... nikt tu się nie tłumaczy, po prostu powiedziałem czemu (po co) tak robili i koniec tematu, po co to dalej ciągniesz ? lubisz grzebać w piaskownicy w której skończył się już piasek ? Może zmienisz na inną :/

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:23 

....zal edi jak dla mnie jestes beznadziejny znow wklejasz czyjes linki , ze niby co my slepi i nie widzimy tego co sie stalo ? to niech dotrze do twojej pustej glowki bo juz siwy napisal ze sprawa a naszych szeregach jest rozwiazana , a ty widze ze lubisz rozdmuchiwac to o dziwo nikt inny tego nie robi tylko ty no ciekawe , gapcio dal screny do pregierza i dobrze , natomiast ty powiniens zamknac pape skoro nie potrafisz nic RZECZOWEGO przedstawic

cytuje ciebie :

" tylko jeden z przykładow "

poprosze o te inne przyklady madralo

i nikt TOBIE sie specjalnie nie tlumaczy , czego sie spodziewales po swoim bduzrnym poscie ? ze zostawimy bez odpowiedzi ? .... bez komentarza , ile ty masz lat , dorosnij

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 13:18 

hmm moze głupie pytanie ale czamu sie burzycie w teamcie o serverze NSZ? DZiwny jest ten świat :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 13:49 

bo eddi tu napisal zamiast u nas tez nie rozumiem

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 14:55 

Edi przeczytaj sobie porządnie mój podpis i patrz w lustro aż go zrozumiesz.

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 00:07 

Grubber{PL} napisał(a):
hmm moze głupie pytanie ale czamu sie burzycie w teamcie o serverze NSZ? DZiwny jest ten świat :P

Dobrze godo, trza mu piwo postawić :P A tak serio to też nie czaję czemu akurat tu Eddie napisał posta od którego to się zaczęło. W końcu to jest temat dotyczący NSZ a nie nas :/ Przecież to nic trudnego założyć nowy temat i tam psuć krew innym a nie robić offtopa w temacie który tyczy się czego innego. Dlatego zwracam się do administracji (admin/moderator) tego forum o podział tego tematu i przeniesienie ostatnich postów do oddzielnego tematu (np. smutki i żale ...). Dobra żeby nie ciągnąć tego wątku w tym temacie proponuję zakończyć rozpiski na temat =PTG= i wrócić do głównego tematu jakim jest klan NSZ. A Ci co chcą sobie o nas pisać niech piszą to w odpowiednim temacie, jeśli go brak to niech założą. To by było na tyle ... pozdro

Ostatnio edytowano 29 cze 2007, 02:06 przez SIWY DYM, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 00:35 

Jak to mowia, "robta co chceta", srever NSZ jest dla wszystkich tych co lubia gre infrantry :) 8) a przeciez to jest the best 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 03:30 

Gizmomochu napisał(a):
Edi przeczytaj sobie porządnie mój podpis i patrz w lustro aż go zrozumiesz.

ok wiem :D
mam odpuscic PTG bo ich inteligencja mnie hmm wchłonie? tzn leaderow :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 19:20 

hehe ekipa nsz zal jakich malo

na lanie dostali od kogos a nawet nie pamietaja kto ich bil chyba
wiec o co wam chodzi ?
zazdroscicie czegos, ze bylismy rozstawieni, teksty ze jestesmy "twardzi w necie" itp nie maja zadnego sensu, skonczcie podstawowke i zacznijcie sie komunikowac z ludzmi

lukas-robal dziecko powital nas jak kolegow z piaskownicy
z takimi ludzmi w klanie to sama przyjemnosc grac, ..... NOT :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 19:53 

Mialem cos napisac ale mi rece opadly... :lol: z tego co tu czytam...
Z relacji z lana i paru zdjec to rzeczywiscie Delte Robal mogl 'powitac jak kolege z piaskownicy'...

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 20:29 

Uh świetny server

2 godzinku lokowania USMC na spawnie, to jest to :]

ale jak to :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 100 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2