Teraz jest 20 lis 2018, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Serwerki BF2 pl
PostNapisane: 14 cze 2005, 19:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, 23:28
Posty: 2303
Lokalizacja: Kraków
Przyda się ściąga chyba, nie?

http://www.game-monitor.com/search.php? ... country=PL

_________________
The God of Emptiness...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 21:37 
Offline

Dołączył(a): 5 gru 2004, 04:05
Posty: 499
Lokalizacja: Zabrze
Super, szkoda tylko że nie można stąd wchodzić bezpośrednio na serwer jak w ASE 8) , ale dobre i to.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 01:18 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
swietne!
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 08:55 
Offline

Dołączył(a): 3 wrz 2003, 14:06
Posty: 371
najjsss...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 13:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
Nie da się wejść z żadnej przeglądarki serwerów.
Poprostu demo ignoruje +joinserver <address>
Jeśli nie pojawi się patch to tak już zostanie.

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, 23:28
Posty: 2303
Lokalizacja: Kraków
Piasecznik napisał(a):
Nie da się wejść z żadnej przeglądarki serwerów.
Poprostu demo ignoruje +joinserver <address>
Jeśli nie pojawi się patch to tak już zostanie.


może to tylko zaślepa w demie? aby wymusić używanie super in-game browera :)

_________________
The God of Emptiness...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 16:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 cze 2003, 18:03
Posty: 668
Lokalizacja: Tychy
ta, tylko co z maega wypas systemem autoryzacji on line ? oby twórcy byli otwarci na inne (nie swoje) rozwiązania.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 17:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2003, 04:02
Posty: 859
Z tego co widzialem w komendach to jako parametr startowy w linii komend mozna tez podac login i password, wiec razem z komenda dolaczenia do konkretnego serwrka powinno ladnie dzialac :)

+dedicated - Start in dedicated server mode
+multi - Allow starting multiple BF2 instances
+joinserver - Join a server by IP address or hostname
+playername - Set the player name
+password - Set the server password when joining a server
+config - Sets path to the ServerSettings.con file to use

+maplist - Sets the path to the MapList.con file to use
+lowpriority - Run the game with slightly lower priority
+loadLevel - Set the level to load
+wx - Position game window on the screen at certain x-position
+wy - Position game window on the screen at certain y-position
+szx - Set resolution width
+szy - Set resolution height
+fullscreen - Start game in full screen mode
+nosound - Start game without sound
+demo - Sets the con-file with demo options
+maxPlayers - Sets max players
+gameMode - Sets the game mode
+modPath - Sets the mod path (default /mods/bf2)
+help - Displays help
+ranked - Allows GamSpy snapshot sending
+playerPassword - Sets the player password
+playNow - Use PlayNow functionality
+port - Specifies the network port to be used
+pbPath - Set the path to use for PunkBuster on multi-instance configs
+hostServer -
+checkForAvailablePatch -
+checkForPatch -
+ai -

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 19:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, 23:28
Posty: 2303
Lokalizacja: Kraków
no problem w tym, że nie fafla ten +joinserver

_________________
The God of Emptiness...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 17:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2005, 12:21
Posty: 24
Lokalizacja: Katowice
dodajcie do tej strony jescze ten serwerek :
213.218.117.240:16567
GamesNET.pl
Slots 32
PING 20

THX pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 18:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, 23:28
Posty: 2303
Lokalizacja: Kraków
nie możemy sobie dodać...

_________________
The God of Emptiness...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 10:27 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
NaVy napisał(a):
Super, szkoda tylko że nie można stąd wchodzić bezpośrednio na serwer jak w ASE 8) , ale dobre i to.

Od dzisiaj już można wchodzić :wink: ASE dodało filtry do dema bf2 i do pełnej wersji :D

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 10:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2004, 14:09
Posty: 1445
Lokalizacja: Warszawa
Dumch napisał(a):
NaVy napisał(a):
Super, szkoda tylko że nie można stąd wchodzić bezpośrednio na serwer jak w ASE 8) , ale dobre i to.

Od dzisiaj już można wchodzić :wink: ASE dodało filtry do dema bf2 i do pełnej wersji :D

Nadal nie mozna wchodzic na serwer w ASE.

_________________
ex MON.BF2, ex eXploit, ex PRGK-42


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 10:47 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2004, 12:41
Posty: 63
Lokalizacja: sulęcin [lubuskie]
jak juz bylo wiele razy pisane: W DEMIE SIE NIE DA.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 00:24 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
baaa
w full tez sie nie da...
nawet kurna nie chce mi filtrow dodac do Battlefield 2
.... :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL