Teraz jest 21 lis 2018, 09:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 mar 2009, 11:41 
Offline

Dołączył(a): 18 lut 2009, 13:11
Posty: 155
Tak sorki zapomniałem :)

Jeszcze jest =ToB= i =WILK= :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 mar 2009, 20:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2008, 21:29
Posty: 56
Lokalizacja: Bydgoszcz
=wilk= 194.97.167.101:16567

_________________
"Wielu rzeczy nie rozumiem, a zwłaszcza teatru, ale rozumiem wolę walki..."


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2009, 22:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2007, 18:19
Posty: 286
Lokalizacja: Łomża
A tak przy okazji zapraszam na nowy serwer NSZ:

IP Serwera [NSZ] CQ - 91.102.112.28:16567

Tymczasowe zasady które może zostaną:
no baserape pojazdami naziemnymi i latającymi, baserape dozwolone po przejęciu wszystkich flag.

_________________
http://www.nsz.za.pl/news.php Coś o NSZ Zasady serwera NSZ


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 kwi 2009, 16:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 gru 2008, 18:46
Posty: 10
Lokalizacja: Bielsko - Biała
ERRATA :)



Prawidłowy Adres IP Serwera [NSZ] CQ - 91.102.118.28 : 16567

Zapraszam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2010, 10:16 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2010, 00:34
Posty: 2
http://www.pot-clan.com/forum/
81.19.219.199:16587
tylko wake island-->serdecznie zapraszam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2010, 12:13 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
.pl Grupa BroWar Ranked | http://www.grupabrowar.pl
IP: 81.19.219.184:16567

Na razie Infranty ale co 2 tygodnie zmieniamy mapki i tryby

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2010, 13:23 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2009, 20:40
Posty: 47
Lokalizacja: Ropczyce
w jakiej wersji są serwy do BF 2 ?

_________________
(C)raymondo1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2010, 13:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
1.5

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2010, 11:53 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2009, 20:40
Posty: 47
Lokalizacja: Ropczyce
a gracie na jakis dodatkach ?
np. armored fury

_________________
(C)raymondo1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2010, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
Mapy z dodatków AF i EF są w patchu 1.5, więc spotkasz je na serwerach.

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2010, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2009, 20:40
Posty: 47
Lokalizacja: Ropczyce
wielkie dzieki kolego.
za miesiąc bede grał
jak cos to (C)raymondo1 albo kolega (C)badyl

_________________
(C)raymondo1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2010, 19:34 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2009, 20:40
Posty: 47
Lokalizacja: Ropczyce
mam zapytanie w sprawie servera EA Polska Conquest czy nie lepiej by bylo zwiekszyc liczbe kuponów na niektórych mapach zamiast robic dwie rundy na jednej mapie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2010, 20:00 
Offline

Dołączył(a): 18 lut 2009, 13:11
Posty: 155
tak sie nie da


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2010, 02:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Jeżeli więcej kuponów, to na każdej mapie, a dwie rundy są po to żeby po obu stronach zagrać.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 wrz 2010, 20:15 
Offline

Dołączył(a): 7 maja 2010, 03:33
Posty: 52
Jakiś dobry, polski(bądź z dobrym pingiem) serwer, tryb only infantry, bez przesady z liczbą zwiadowców i z dosyć częstą zmianą map to...? Wszedłem na ten ze strony głównej (EA Polska Conquest Ranked Server | GamesNet.pl) to oczywiście z pojazdami :roll: , a w wyszukiwarce w grze to tylko Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL