Teraz jest 23 lis 2024, 22:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 wrz 2005, 10:57 

kto moze mi podac info o pirackich serwerach do battlefielda 2 , a i logowanie na game spy jest dla pirata bezpieczne czy nie?

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 11:19 

i tym samym jest to już twój koniec piracie!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 11:31 

Takich ludków jak hamsolo od razu pod mur i rozstrzelać albo nie na pal wbic i przed wejście do miasta na mapie Karkand pal zakopać z napisem - Jestem piratem DON`T shoot ME !!!! :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 12:16 

Prawdą jest to, że głupota ludzka jest nieskończona :lol: . Dlaczego tak często się o tym przekonuje :twisted: ?
Topic do zamknięcia .

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 13:15 

heh myslalem ze sa jeszcze tu normalni ludzie a widze samych pojebow co mysla ze sa ponad kims wspolczucie dla was

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 13:21 

Ty Solo Chamie, czytałeś zasady tego forum ? Widac że nie czytałeś, może do jakies dziwnej szkoly chodzisz gdzie tylko pisać uczą co? Naucz sie czytać i przyswój do swojej szanownej makóweczki regulamin tego formu. Jak wykonasz te zadanie domowe zgłoś sie ponownie. Pa.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 13:22 

hamsolo napisał(a):
heh myslalem ze sa jeszcze tu normalni ludzie a widze samych pojebow co mysla ze sa ponad kims wspolczucie dla was

Normalni ludzie to mają oryginały,bo są uczciwi.. :evil: I kto tu jest po***** ??? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 16:56 

Crist napisał(a):
Normalni ludzie to mają oryginały,bo są uczciwi.. :evil: I kto tu jest po***** ??? :evil:

poki co norme stanowi ogół a nie margines, a że piratow jest wiecej jak oryginalnych graczy to norme stanowia ONI, a nie my - szczerze mowiac kupilem niedawno BF2 oryginalnego (jeśli pamietacie mojego posta, zamknietego przez niezbyt inteligentnych modkow to wiecie o co chodzi - nie mniej ni wiecej dzieki tym ktorzy pomogli) i jestem rozczarowany - najgorzej zainwestowane 139 zl w moim zyciu - przekonalem ze jak grac to tylko na pirackich wersjach - moze nie jest lepiej, ale o wiele taniej, a kupowac tylko sprawdzone, nie zbugowane produkty.

Jestem oburzony faktem jak mozna bylo wydac gre, przy ktorej trzeba 2 dni konfigurowac kompa, instalowac sto patchy, wylaczac HT, zmieniac agp na x4 zeby chodzila - przeciez to bubel do potegi

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 17:32 

przemo77 napisał(a):
kupowac tylko sprawdzone, nie zbugowane produkty.

Wymien chociaz 2 bugi.

Cytuj:
Jestem oburzony faktem jak mozna bylo wydac gre, przy ktorej trzeba 2 dni konfigurowac kompa, instalowac sto patchy, wylaczac HT, zmieniac agp na x4 zeby chodzila - przeciez to bubel do potegi

noob zawsze bedzie miał kłopoty. a zawiazac sznurowadla umiesz?

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 17:37 

przemo77 napisał(a):
Crist napisał(a):

poki co norme stanowi ogół a nie margines, a że piratow jest wiecej jak oryginalnych graczy to norme stanowia ONI, a nie my - szczerze mowiac kupilem niedawno BF2 oryginalnego (jeśli pamietacie mojego posta, zamknietego przez niezbyt inteligentnych modkow to wiecie o co chodzi - nie mniej ni wiecej dzieki tym ktorzy pomogli) i jestem rozczarowany - najgorzej zainwestowane 139 zl w moim zyciu - przekonalem ze jak grac to tylko na pirackich wersjach - moze nie jest lepiej, ale o wiele taniej, a kupowac tylko sprawdzone, nie zbugowane produkty.

W takim razie nie powinnieneś grać w większość gier :roll: bo prawda jest taka, że większość jest robiona na szybko i jest pełna bugów :roll: . Zresztą gra to nie jest inwestycja...gra ci w żaden sposób ci się nie zwróci (no może będziesz mieć lepszą kordynację oko-ręka lub inny "bajer" przydatny w grach) . Ja wydałem te 139zł i jestem zadowolony...

Ostatnio edytowano 4 wrz 2005, 17:40 przez TomekDeF, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 17:37 

BTW. W BF2 normą jest ze wiekszosc osob ma oryginał wiec to my jestesmy ogółem - posiadacze oryginalnych gier.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 17:41 

Tripix napisał(a):
przemo77 napisał(a):
kupowac tylko sprawdzone, nie zbugowane produkty.

Wymien chociaz 2 bugi.

ja ci niewymienie, ale ci z EA co męczą się nad 120 poprawkami czy czymś innym to napewno z nadyżką ci wymienią :]
chodź zauwązylem pare błędów.
Gdy strzele do helikoptera a ten spadnie przez głupote pilota, pkt dlamnie za zestrzelenie :]
Jak jestem Commanderem niedostaje pkt TP za naprawe jaki inżynier lub leczenie jako medyk :]

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 17:48 

przemo77 napisał(a):
(...)Jestem oburzony faktem jak mozna bylo wydac gre, przy ktorej trzeba 2 dni konfigurowac kompa, instalowac sto patchy, wylaczac HT, zmieniac agp na x4 zeby chodzila - przeciez bubel do potegi

HT to trzeba było wyłączać jeśli używało się wersji z crackiem ;) Kraczek był po prostu niekompatybilny z HT.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 18:07 

Vesp3r napisał(a):
Gdy strzele do helikoptera a ten spadnie przez głupote pilota, pkt dlamnie za zestrzelenie :]

tak bylo tez w wanili

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 18:24 

Tripix napisał(a):
noob zawsze bedzie miał kłopoty. a zawiazac sznurowadla umiesz?

Tu nie chodzi o to kto jest noob a kto nie. Tu chodzi o to ze ta gra kosztuje prawie 150 zl. Jest to 1/6 mojej pensji i za te pieniadze mam chyba prawo oczekiwac produktu w 100% dopracowanego, a nie kombinowac, łazić po forach, aby dowiedziec sie co zrobic, aby gra która powinna chodzic chodziła. To tak jakbys kupił koszule, z tymże sam musialbys doszyć do niej guziki, bo producent takowe wysyła pocztą (tym ktorzy sie zbuntuja oczywiscie). I co ? - takiej koszuli nikt by nie kupil, a gre owszem - jacy ci gracze chorzy - ze mna na czele zreszta, bo dalem sie namowic na kupno tego badziewia. Ale nic straconego bo jest sznsa ze odsprzedam ja koledze za 80 zl.

Mowisz, ze wszystkie gry sa robione na szybko - moze tak, ale ta jest na pewno pierwsza, w ktora nie da sie grac w podstawowej wersji (mowie o 1.0) bo same problemy, z wychodzeniem do systemu co 5 minut na czele.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2